T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 22 Nisan 2023 #11 Will Bettelheim dedi: Bana göre cüsselisin demek nazikçe biraz fazla kilolusun demek gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bana da öyle geldi. çünkü yazın köye gelde bana yardım et falan dedi.
Will Bettelheim dedi: Bana göre cüsselisin demek nazikçe biraz fazla kilolusun demek gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bana da öyle geldi. çünkü yazın köye gelde bana yardım et falan dedi.
Nmap Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #12 Almanya çok kötü.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 22 Nisan 2023 #13 BoraAlaBora dedi: Cüsseli tam olarak kilolu anlamında değil. İri yapılı anlamında denir. Yani sana şişko demeye çalışmamış. Genişletmek için tıkla... anladım. sordum sonrasında bana fazla kilolu mu diyorsun diye yok dedi kalıplısın, iri duruyorsun dedi ama yine de belki kalp kırmamak için böyle demiştir diye sordum.
BoraAlaBora dedi: Cüsseli tam olarak kilolu anlamında değil. İri yapılı anlamında denir. Yani sana şişko demeye çalışmamış. Genişletmek için tıkla... anladım. sordum sonrasında bana fazla kilolu mu diyorsun diye yok dedi kalıplısın, iri duruyorsun dedi ama yine de belki kalp kırmamak için böyle demiştir diye sordum.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #14 Cüsseli Demek,Guletli Letho gibi çam yarması demek,iri yarı demek.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 22 Nisan 2023 #15 Nmap dedi: Nasıl konular bunlar arkadaş. Genişletmek için tıkla... evet saçma bir konu biliyorum ama dış görünüşte takıntılıyım napayım. aklıma takıldı bende burda açtım konuyu. kusura bakmayın. Nmap dedi: Almanya çok kötü. Genişletmek için tıkla... yav ne alaka?
Nmap dedi: Nasıl konular bunlar arkadaş. Genişletmek için tıkla... evet saçma bir konu biliyorum ama dış görünüşte takıntılıyım napayım. aklıma takıldı bende burda açtım konuyu. kusura bakmayın. Nmap dedi: Almanya çok kötü. Genişletmek için tıkla... yav ne alaka?
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #16 TheStrongMan dedi: Evet saçma bir konu biliyorum ama dış görünüşte takıntılıyım napayım. Aklıma takıldı bende burada açtım konuyu. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bayramda almışsınızdır bitince toparlarsınız merak etmeyin.
TheStrongMan dedi: Evet saçma bir konu biliyorum ama dış görünüşte takıntılıyım napayım. Aklıma takıldı bende burada açtım konuyu. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bayramda almışsınızdır bitince toparlarsınız merak etmeyin.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 22 Nisan 2023 #17 mMichaelMYERS dedi: Obezsin anlamında demiştir bence, ben o anlamda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Obezsin mi demek istemiş o kadar da değil canım Zeki Fırıldak dedi: Bayramda almışsınızdır bitince toparlarsınız merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... bayram başlayalı 2 gün oldu. ne ara belli olacak kadar alayım. genel bir süreçte aldım.
mMichaelMYERS dedi: Obezsin anlamında demiştir bence, ben o anlamda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Obezsin mi demek istemiş o kadar da değil canım Zeki Fırıldak dedi: Bayramda almışsınızdır bitince toparlarsınız merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... bayram başlayalı 2 gün oldu. ne ara belli olacak kadar alayım. genel bir süreçte aldım.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 22 Nisan 2023 #18 TheStrongMan dedi: Obezsin mi demek istemiş o kadar da değil canım Genişletmek için tıkla... Boy kilo ver bakayım belki amcan seni kiskanmistir.
TheStrongMan dedi: Obezsin mi demek istemiş o kadar da değil canım Genişletmek için tıkla... Boy kilo ver bakayım belki amcan seni kiskanmistir.
Nmap Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #19 TheStrongMan dedi: evet saçma bir konu biliyorum ama dış görünüşte takıntılıyım napayım. aklıma takıldı bende burda açtım konuyu. kusura bakmayın. yav ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bana neler neler dediler : D
TheStrongMan dedi: evet saçma bir konu biliyorum ama dış görünüşte takıntılıyım napayım. aklıma takıldı bende burda açtım konuyu. kusura bakmayın. yav ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bana neler neler dediler : D
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #20 TheStrongMan dedi: Obezsin mi demek istemiş o kadar da değil canım Bayram başlayalı 2 gün oldu. Ne ara belli olacak kadar alayım. Genel bir süreçte aldım. Genişletmek için tıkla... Boy kilonuz nedir?
TheStrongMan dedi: Obezsin mi demek istemiş o kadar da değil canım Bayram başlayalı 2 gün oldu. Ne ara belli olacak kadar alayım. Genel bir süreçte aldım. Genişletmek için tıkla... Boy kilonuz nedir?