TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Malum dolara geçmeden önce son paralarımla Steam'den bir şeyler alayım dedim cüzdana parayı attım fakat yakın zamanda çok fazla para harcama uyarısı geldi, hemen iade ettim bende cüzdan iadelerini, 2 adet 80 TL cüzdan bakiyesi almıştım, şimdi cüzdanıma geçmedi o para fakat kartıma da gelmedi, bir de son olarak sanal kartın bilgilerini girmiştim ona göre ne yapmam gerekir yardım eder misiniz?

Cüzdan parasını mı iade ettiniz cüzdan parasıyla bir şey alıp onu mu iade ettiniz? Çok karışık geldi yazı.
Şurası kafamı karıştırdı;
hemen iade ettim bende cüzdan iadelerini

Cüzdan parasını mı iade ettiniz cüzdan parasıyla bir şey alıp onu mu iade ettiniz? Çok karışık geldi yazı.
Şurası kafamı karıştırdı;

Başta 2 tane 80 TL cüzdan bakiyesi aldım sonra fazla harcama yapınca gelen hatadan geldi iade ettim, Steam'de da iade falan yazıyor satın alma geçmişinde fakat para gelmedi.

Bu arada yanlış söylemişim işte cüzdan bakiyeleri olacak, kafanın karıştığı kısım.

Steam iadeleri karta gelmesi uzun sürüyor

Karta olan iadeler 7 iş gününe kadar uzayabiliyor. Tabii bu süre bankadan bankaya değişir. Eğer Ziraat Bankası ise işin zor çünkü iadelerde çok uğraştıran bir firma (3 sene önceki Steam ve 1 sene önceki DC iadelerimi göndermediler hala onlarda duruyor)

Steam iadeleri karta gelmesi uzun sürüyor.

Epic Games indirimleri veya benim Instagram'da takip ettiğim key siteleri falan da zam yapacak o yüzden acele etmek istiyorum.

Hocam 3 sene önceki ve 1 sene önceki bir tık abartı olmamış mı yav, bu arada kartım Papara.

Ziraat Bankası böyle. Sistemimizde iade yok diyerek vermedi paramı. Miktarlar az (1 küsür TL Steam 18 küsür TL DC) olduğu için de yorulmadım fazla. Papara ise merak etmeyin 1 hafta içinde iadeniz gelir.

Ziraat Bankası böyle. Sistemimizde iade yok diyerek vermedi paramı. Miktarlar az (1 küsur TL Steam 18 küsur TL DC) olduğu için de yorulmadım fazla. Papara ise merak etmeyin 1 hafta içinde iadeniz gelir.

Sağ olun hocam 20 Kasım'da yapmışım inşallah geri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…