whoisqrx Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 21 25 Mart 2023 #1 Steam cüzdanımda 151, 60TL bakiye var ve ben bunu nakite dönüştürmek istiyorum. Skin satamıyorum çünkü VAC banım var ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Steam cüzdanımda 151, 60TL bakiye var ve ben bunu nakite dönüştürmek istiyorum. Skin satamıyorum çünkü VAC banım var ne yapabilirim?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #2 İndirimli oyun satabilirsiniz.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 25 Mart 2023 #3 Bakiyenizle insanlara indirimli bir şekilde oyun alarak.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Mart 2023 #4 İndirimli oyun satma, skin alıp Bynogame gibi sitelerde satmak.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 25 Mart 2023 #5 bados123 dedi: İndirimli oyun satma, skin alıp Bynogame gibi sitelerde satmak. Genişletmek için tıkla... VAC banı olduğunu ve skin alamadığını söylemiş hocam? CSGO itemleri dışındakilerle uğraşabilir ama getirisi çok olmaz bence.
bados123 dedi: İndirimli oyun satma, skin alıp Bynogame gibi sitelerde satmak. Genişletmek için tıkla... VAC banı olduğunu ve skin alamadığını söylemiş hocam? CSGO itemleri dışındakilerle uğraşabilir ama getirisi çok olmaz bence.
whoisqrx Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 21 25 Mart 2023 #6 Ar0x dedi: İndirimli oyun satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kükreyen Deli Adam dedi: Bakiyenizle insanlara indirimli bir şekilde oyun alarak. Genişletmek için tıkla... bados123 dedi: İndirimli oyun satma, skin alıp Bynogame gibi sitelerde satmak. Genişletmek için tıkla... Oyun satacağım kişileri nasıl bulabilirim?
Ar0x dedi: İndirimli oyun satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kükreyen Deli Adam dedi: Bakiyenizle insanlara indirimli bir şekilde oyun alarak. Genişletmek için tıkla... bados123 dedi: İndirimli oyun satma, skin alıp Bynogame gibi sitelerde satmak. Genişletmek için tıkla... Oyun satacağım kişileri nasıl bulabilirim?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 25 Mart 2023 #7 whoisqrx dedi: Oyun satacağım kişileri nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu forumda konu açabilirsiniz.
whoisqrx dedi: Oyun satacağım kişileri nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu forumda konu açabilirsiniz.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #8 whoisqrx dedi: Oyun satacağım kişileri nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'de alım-satım ilanı açabilirsiniz diyecektim fakat şartları karşılamıyorsunuz, donanımhaber'e göz atabilirsiniz.
whoisqrx dedi: Oyun satacağım kişileri nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'de alım-satım ilanı açabilirsiniz diyecektim fakat şartları karşılamıyorsunuz, donanımhaber'e göz atabilirsiniz.
whoisqrx Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 21 25 Mart 2023 #9 Ar0x dedi: Technopat Sosyal'de alım-satım ilanı açabilirsiniz diyecektim fakat şartları karşılamıyorsunuz, donanımhaber'e göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Ar0x dedi: Technopat Sosyal'de alım-satım ilanı açabilirsiniz diyecektim fakat şartları karşılamıyorsunuz, donanımhaber'e göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.