Haklısın paranın üzerindeki parmak izinden veya cüzdandaki kıldan DNA testiyle bulacaklar adamı. Kasmaya gerek yok.Öğrenci de olsan o paranın nereden geldiğini bilmiyorsun. Belki adamın çocuklarına yemek alacak son parasıydı? Evet, çok arabesk girdim ama herkesin hayatı dizilerde izlediğimiz gibi tozpembe değil maalesef. O para için 3 gün köpek gibi çalışıyor insanlar.
Karakola götürmüyorsan git o adamın veya kadının hayrına bağış yap. 150 TL için çok ihtiyacı olmadığı halde şekilden şekile giren insanların da suratına tükürmek gerek. Öyle bir haldeyiz ki devletin memuruna bile güvenemiyoruz.
Hangi kelimemde öyle söylemişim? Polemik çıkarmaya yer aramayın.Haklısın paranın üzerindeki parmak izinden veya cüzdandaki kıldan DNA testiyle bulacaklar adamı. Kasmaya gerek yok.
Pardon cümleye virgül koymayı unutmuşum. Cümle şöyle; Haklısın, paranın üzerindeki parmak izinden veya cüzdandaki kıldan DNA testiyle bulacaklar adamı. Kasmaya gerek yok. Sen o parayı polise götürdüğünde bütün cadde kameralarına bakıcaklarını mı sanıyorsun, ya da para üzerindeki parmak izinden adamı bulmaya çalışacaklarını. Yarım saat sonra polisin arkadaşlarından birisi gelir bu cüzdan benim der alır, dışarıda parayı bölüşürler. O yüzden şu dönemde ihtiyacın yoksa bile gider ihtiyacı olana verirsin. İhtiyacın var ise düşünmeden harcarsın. Azıcık olaylara realist bakın, vatandaşlık görevimizi yerimizi getirecez diye, çok iyi bir insan olacaz diye kasmaya gerek yok bu ülkede. Adamlar milyonlar kaçırıyor bir şey olmuyor da bundan mı olacak.Hangi kelimemde öyle söylemişim? Polemik çıkarmaya yer aramayın.
Öyle bir haldeyiz ki devletin memuruna bile güvenemiyoruz.
Yazınızda ne demek istediğinizi siz de karar verememişsiniz. Başta üsttekini yazıp sonra da "Öyle bir haldeyiz ki devletin memuruna bile güvenemiyoruz" yazarsan, polisi savunup, polise götürme diyenlere laf attığını sanmam gayet normal önce bir yazdığın yazıyı oku.Öğrenci de olsan o paranın nereden geldiğini bilmiyorsun. Belki adamın çocuklarına yemek alacak son parasıydı? Evet, çok arabesk girdim ama herkesin hayatı dizilerde izlediğimiz gibi tozpembe değil maalesef. O para için 3 gün köpek gibi çalışıyor insanlar.
O yüzden şu dönemde ihtiyacın yoksa bile gider ihtiyacı olana verirsin. İhtiyacın var ise düşünmeden harcarsın.
Bence siz bir gidin yazdığım yazıyı okuyun, hır gür yazı yazmaya çalışacağım diye uğraşmayı bırakıp. İlla bastıra bastıra mı göstermemiz lazım. Pek farklı düşünmüyoruz ama bazı yerlerde çakışıyoruz. Biraz olaylara realist bakmak lazım, hele de Türkiye'de isen.Yine de insanın belli sınırları vardır, içinde ukte kalacaksa etrafında gerçekten ihtiyacı olan birine ver, çok mutlu olacaktır. Senin de ihtiyacın varsa kendine harca.
Bence siz bir gidin yazdığım yazıyı okuyun, hır gür yazı yazmaya çalışacağım diye uğraşmayı bırakıp.
Bilmiyorum da ben insanlara mesaj sayısıyla değer biçmiyorum. Kimin ne kadar mesajı var, ona göre mi cevap vermemi bekliyorsun? Tek takıldığım forumda bu değil. Kimin ne şekilde yazdığı önemli değil benim için. İçinde ne anlatmaya çalıştığı önemli. Yazdıklarımı okumadan yargıya varmış, bende okumasını söyledim. Realist düşünmekten eksiksiniz anlaşılan ya da yukarıda arkadaşın yazdığı Pollyanna da yaşıyorsunuz.@Extingale normalde araya girmem ancak şurada topu topu 150 mesajın var ve @Jira hocam gibi 17000 mesaj yazmış forumun eskilerinden olan birine böyle cevaplar veriyorsun sanki o mesaj yazmayı bilmiyormuş gibi. Hocamın mesajı tam okumadan üst paragraftan girmişin ama aslında tek yaptığın onun zaten alt kısımda yazdıklarını ona anlatmaya çalışmak.