Steam Cüzdan hediyesi çalışmıyor

FiqzyEmre

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Amerika'dan bir akrabam bana 50 dolar değerinde mail üzerinden Steam cüzdan hediyesi yolladı. Ben de kabul ettim fakat ilk önce hata verdi, ardından tekrar denediğimde ise hiçbir şey gözükmedi, yardımcı olunuz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'dan bir akrabam bana 50 dolar değerinde

Steam cüzdanı kodlarının ülke kısıtlaması var mı?

Evet. Buradaki gibi dolandırıcılıkların önüne geçme çabalarımızın bir parçası olarak Steam cüzdan kodlarının Steam'de etkinleştirilmesine dair bazı değişiklikler yaptık. Bu değişiklikler yerel para birimleriyle perakendecilerden Steam cüzdanı kodlarını alan normal müşterilerimiz için herhangi bir değişikliğe neden olmayacak.

Her Steam kullanıcısının hesabı, Steam istemcisinde sağ üstte görebileceğiniz bir para birimiyle ilişkilendirilmiştir. Bundan sonra Steam hesabınızın para biriminden farklı bir para birimine sahip Steam cüzdanı kodunu etkinleştirirken bir hatayla karşılaştırabilirsiniz.

Steam cüzdan kodlarını etkinleştirmekle ilgili sorularınız varsa lütfen Steam Destek ile irtibata geçin. Satın aldığınız kodun doğruluğuyla ilgili endişeleriniz varsa bunu satın aldığınız yere sormalısınız.

Merhaba, Amerika'dan bir akrabam bana 50 dolar değerinde mail üzerinden Steam cüzdan hediyesi yolladı. Ben de kabul ettim fakat ilk önce hata verdi, ardından tekrar denediğimde ise hiçbir şey gözükmedi, yardımcı olunuz teşekkürler.
Global kod olmak zorunda TR de kullanabilmen için o yüzden çalışmıyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı