A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 6 Haziran 2023 #1 Gün içinde bakiyem yetmediği için kartımdan bir oyun satın aldım fakat cüzdan bakiyemden düşmedi ücret. Hepsini karttan aldı. Şimdi ise cüzdanımda yeterli bakiye olmasına rağmen bakiyeyi kartımdan çekme seçeneği açık sadece.
Gün içinde bakiyem yetmediği için kartımdan bir oyun satın aldım fakat cüzdan bakiyemden düşmedi ücret. Hepsini karttan aldı. Şimdi ise cüzdanımda yeterli bakiye olmasına rağmen bakiyeyi kartımdan çekme seçeneği açık sadece.
Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 789 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 Ödeme şeklini değiştirmelisiniz. Şuanda ödeme şekli kart olarak gözüküyor onu steam cüzdana çevirin. Artı 0 Eksi
KS KS A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 6 Haziran 2023 #3 Praudh dedi: Ödeme şeklini değiştirmelisiniz. Şuanda ödeme şekli kart olarak gözüküyor onu steam cüzdana çevirin. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim? Eğer ''Ödeme Şekli'' kısmından yapmam gerekiyorsa orada ''Steam Cüzdanım'' seçeneği çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Praudh dedi: Ödeme şeklini değiştirmelisiniz. Şuanda ödeme şekli kart olarak gözüküyor onu steam cüzdana çevirin. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim? Eğer ''Ödeme Şekli'' kısmından yapmam gerekiyorsa orada ''Steam Cüzdanım'' seçeneği çıkmıyor.
Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 789 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 AidenPearce dedi: Nereden yapabilirim? Eğer ''Ödeme Şekli'' kısmından yapmam gerekiyorsa orada ''Steam Cüzdanım'' seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekteki görselde sarı ile işaretledim. Dosya Ekleri 1686001329183.png 83,5 KB · Görüntüleme: 100 Artı 0 Eksi
AidenPearce dedi: Nereden yapabilirim? Eğer ''Ödeme Şekli'' kısmından yapmam gerekiyorsa orada ''Steam Cüzdanım'' seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekteki görselde sarı ile işaretledim.
KS KS A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 6 Haziran 2023 #5 Praudh dedi: Ekteki görselde sarı ile işaretledim. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerde cüzdan yok. Artı 0 Eksi
Praudh dedi: Ekteki görselde sarı ile işaretledim. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerde cüzdan yok.
Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 789 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #6 . Bende bu şekilde gözüküyor, en üstte. Tekrar bir kontrol edin isterseniz, steam bakiyeniz yeterli değil mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-06-06 005331.png 34,6 KB · Görüntüleme: 92 Artı 0 Eksi
. Bende bu şekilde gözüküyor, en üstte. Tekrar bir kontrol edin isterseniz, steam bakiyeniz yeterli değil mi?
KS KS A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 6 Haziran 2023 #7 Praudh dedi: . Bende bu şekilde gözüküyor, en üstte. Tekrar bir kontrol edin isterseniz, steam bakiyeniz yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bakiyem yeterli. Ama cüzdan seçeneği çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Praudh dedi: . Bende bu şekilde gözüküyor, en üstte. Tekrar bir kontrol edin isterseniz, steam bakiyeniz yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bakiyem yeterli. Ama cüzdan seçeneği çıkmıyor.
Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 789 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #8 Steam destek ile iletişime geçmelisiniz o halde, ufak bir sorun çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Daha fazla yardımcı olamayacağım. Son olarak google üzerinden deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steam destek ile iletişime geçmelisiniz o halde, ufak bir sorun çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Daha fazla yardımcı olamayacağım. Son olarak google üzerinden deneyebilirsiniz.
KS KS A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 6 Haziran 2023 #9 Praudh dedi: Steam destek ile iletişime geçmelisiniz o halde, ufak bir sorun çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Daha fazla yardımcı olamayacağım. Son olarak google üzerinden deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. Çözebilirsem buradan bilgilendiririm. Artı 0 Eksi
Praudh dedi: Steam destek ile iletişime geçmelisiniz o halde, ufak bir sorun çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Daha fazla yardımcı olamayacağım. Son olarak google üzerinden deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. Çözebilirsem buradan bilgilendiririm.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 6 Haziran 2023 #10 AidenPearce dedi: Teşekkürler yardımınız için. Çözebilirsem buradan bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bakiyeyi çekip atabilir misiniz? Belki onay beklemesindedir. Artı 0 Eksi
AidenPearce dedi: Teşekkürler yardımınız için. Çözebilirsem buradan bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bakiyeyi çekip atabilir misiniz? Belki onay beklemesindedir.