B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Cüzdan kılıfa istanbul kart koymak telefona veya karta zarar verir mi acaba?
Herkese merhabalar arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Cüzdan kılıfa istanbul kart koymak telefona veya karta zarar verir mi acaba?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Aralık 2014 #2 Zarar vereceğini sanmıyorum. Zaten cüzdanda telefon taşımıyorsundur.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #3 Cüzdan kılıf. Yani kapaklı kılıf kullanıyorum, onunda kapağında yer varya oraya İstanbul kartı koyuyorum.
Cüzdan kılıf. Yani kapaklı kılıf kullanıyorum, onunda kapağında yer varya oraya İstanbul kartı koyuyorum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 25 Aralık 2014 #4 Bir zarar gelmez diye düşünüyorum.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Aralık 2014 #5 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Cüzdan kılıf. Yani kapaklı kılıf kullanıyorum, onunda kapağında yer varya oraya İstanbul kartı koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Zarar vereceğini sanmıyorum.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Cüzdan kılıf. Yani kapaklı kılıf kullanıyorum, onunda kapağında yer varya oraya İstanbul kartı koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Zarar vereceğini sanmıyorum.
Mert E. Karabulut Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #6 Bazen manyetik alandan dolayı kartı okumadığı oluyor makinelerin. Kartı dışarıda tutmak daha mantıklı geliyor.
Bazen manyetik alandan dolayı kartı okumadığı oluyor makinelerin. Kartı dışarıda tutmak daha mantıklı geliyor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #7 Silinen üye dedi: Bazen manyetik alandan dolayı kartı okumadığı oluyor makinelerin. Kartı dışarıda tutmak daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde hep okudu. İyi oluyor kılıfın içinde ya, kartı çıkarmadan direk telefonu tutuyorum makineye.
Silinen üye dedi: Bazen manyetik alandan dolayı kartı okumadığı oluyor makinelerin. Kartı dışarıda tutmak daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde hep okudu. İyi oluyor kılıfın içinde ya, kartı çıkarmadan direk telefonu tutuyorum makineye.
MertKemal Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 641 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #8 Aynı şekilde arkadaşım, ANKARAKART ile kullanıyor hiçbir sorun yok.
Mert E. Karabulut Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #9 Sorun yoksa sorun yok arkadaşlar.[emoji2] Böyle devam.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #10 Tamamdır, artık içim rahat. Konu kapanabilir.