Steam Cüzdan kodu komisyonsuz nereden alınır?

Oyunfor'dan dün 20 TL'lik aldım öneririm. 28 kuruş komisyon aldı sadece

En kolay ve masrafsız yöntem Steam mağazasından yatıracağınız miktara sahip oyunu alıp cüzdana iade etmek.

Dediğim gibi yaparsan 20 TL oyun alıp cüzdana iade edersen oluyor.
Biliyorum ben de hocam fakat 3 gün falan sürüyor. Beklemeye değmez bence.

Kredi kartı ile steamden alınca banka yurtdışı ödeme gibi gösterip kur makas farkı açıp kendisi kafasına göre komisyon alıyor

Bende alım yapıyorum direkt iade ettikten sonra bekleyen bakiye oluyor 10 saat sonra geliyor hesaba. 3 gün sürmesi imkansız.
Beklenen bakiye tam 24 saat sonra geçiyor hesaba. İadenin sonuçlanması 1 gün sürüyor hep bende. Hadi diyelim 2 gün hocam.

Steam bana çalışıyor o halde beklenen bakiye en fazla 10 saat içinde hesabıma geliyor garanti şekilde.
Hocam Steam'in iade sayfasında zaten "beklenen bakiye durumunda olan bakiye 24 saat sonra hesabınıza eklenecektir." gibi bir şey yazıyor.

En kolay ve masrafsız yöntem Steam mağazasından yatıracağınız miktara sahip oyunu alıp cüzdana iade etmek.

Dediğim gibi yaparsan 20 TL oyun alıp cüzdana iade edersen oluyor.
Bir süreden sonra Steam kabul etmiyor bunu. Ben çok yaptım en son yaptığımda iadeyi 4 gün sonra kabul etmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…