Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Mayıs 2023 #21 theumtkyd dedi: Bir süreden sonra Steam kabul etmiyor bunu. Ben çok yaptım en son yaptığımda iadeyi 4 gün sonra kabul etmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Haftada 7-8 kere yapıyorum günlük olarak hala daha iadelerim hızlı şekilde geliyor. En fazla süren 12 saat olmuştur.
theumtkyd dedi: Bir süreden sonra Steam kabul etmiyor bunu. Ben çok yaptım en son yaptığımda iadeyi 4 gün sonra kabul etmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Haftada 7-8 kere yapıyorum günlük olarak hala daha iadelerim hızlı şekilde geliyor. En fazla süren 12 saat olmuştur.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 2 Mayıs 2023 #22 Rustin Cohle dedi: Haftada 7-8 kere yapıyorum günlük olarak hala daha iadelerim hızlı şekilde geliyor. En fazla süren 12 saat olmuştur. Genişletmek için tıkla... Bana denk gelmiş o zaman hocam. Yanlış bilgi için kusura bakmayın
Rustin Cohle dedi: Haftada 7-8 kere yapıyorum günlük olarak hala daha iadelerim hızlı şekilde geliyor. En fazla süren 12 saat olmuştur. Genişletmek için tıkla... Bana denk gelmiş o zaman hocam. Yanlış bilgi için kusura bakmayın