En iyi ihtimal bir arkadaşınızdan sizin için ödemesini isteyin ve siz de nakit olarak arkadaşınıza verin, olmadı ben de internet kafelerde satışının yapıldığını biliyorum tabii 3-4 sene önce.
En iyi ihtimal bir arkadaşınızdan sizin için ödemesini isteyin ve siz de nakit olarak arkadaşınıza verin, olmadı ben de internet kafelerde satışının yapıldığını biliyorum tabii 3-4 sene önce.
Parayı veriyorsun sonuçta, Steam kredi kartı da kaydetmiyor istemediğin sürece. Yukarıda arkadaşın dediği gibi internet kafe'de alabilirsin. Bu arada Migros marketlerde kasada satılıyormuş.
Parayı veriyorsun sonuçta, Steam kredi kartı da kaydetmiyor istemediğin sürece. Yukarıda arkadaşın dediği gibi internet Kafe'de alabilirsin. Bu arada Migros marketlerde kasada satılıyormuş.
Nerede yaşıyorsunuz. Ayrıca evet fiziksel bir şekilde dijital ürün almak çok zor. Size önerim papara hesabı açın kullanın çok yorucu işler böyle gezip kod bulup almak
Nerede yaşıyorsunuz. Ayrıca evet fiziksel bir şekilde dijital ürün almak çok zor. Size önerim Papara hesabı açın kullanın çok yorucu işler böyle gezip kod bulup almak.