Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 24 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, cüzdanım eskidi tamir veya bakım yaptırmam lazım. Nerede yaptırabilirim? Hangi tür dükkana gitmem lazım? Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-24-19-52-24-319_com.miui.gallery.png 606,2 KB · Görüntüleme: 123 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
Arkadaşlar, cüzdanım eskidi tamir veya bakım yaptırmam lazım. Nerede yaptırabilirim? Hangi tür dükkana gitmem lazım?
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 870 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 Ketçaplı cips dedi: Arkadaşlar, cüzdanım eskidi tamir veya bakım yaptırmam lazım. Nerede yaptırabilirim? Hangi tür dükkana gitmem lazım? Genişletmek için tıkla... Lostra tamiri deniyordu sanırsam ama yapan bir yer önerim yok. Şöyle bir site çıktı mesela ama alakam yok : Lostra Sepeti www.lostrasepeti.com
Ketçaplı cips dedi: Arkadaşlar, cüzdanım eskidi tamir veya bakım yaptırmam lazım. Nerede yaptırabilirim? Hangi tür dükkana gitmem lazım? Genişletmek için tıkla... Lostra tamiri deniyordu sanırsam ama yapan bir yer önerim yok. Şöyle bir site çıktı mesela ama alakam yok : Lostra Sepeti www.lostrasepeti.com
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 24 Ocak 2024 #3 Bakepcer dedi: Lostra tamiri deniyordu sanırsam ama yapan bir yer önerim yok. Şöyle bir site çıktı mesela ama alakam yok : Lostra Sepeti www.lostrasepeti.com Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil ben direk dükkanda yani örnek terzi gibi kendim gidip yaptırmak istiyorum acaba dericiler yapar mı?
Bakepcer dedi: Lostra tamiri deniyordu sanırsam ama yapan bir yer önerim yok. Şöyle bir site çıktı mesela ama alakam yok : Lostra Sepeti www.lostrasepeti.com Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil ben direk dükkanda yani örnek terzi gibi kendim gidip yaptırmak istiyorum acaba dericiler yapar mı?
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 870 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #4 Ketçaplı cips dedi: Hocam öyle değil ben direk dükkanda yani örnek terzi gibi kendim gidip yaptırmak istiyorum acaba dericiler yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ben sadece yapılan tamirin adını söyleyebildim. Umarım yapan birini bulursunuz.
Ketçaplı cips dedi: Hocam öyle değil ben direk dükkanda yani örnek terzi gibi kendim gidip yaptırmak istiyorum acaba dericiler yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ben sadece yapılan tamirin adını söyleyebildim. Umarım yapan birini bulursunuz.
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 24 Ocak 2024 #5 Bakepcer dedi: Bilemiyorum ben sadece yapılan tamirin adını söyleyebildim. Umarım yapan birini bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Bakepcer dedi: Bilemiyorum ben sadece yapılan tamirin adını söyleyebildim. Umarım yapan birini bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.