F Faker Hectopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar nasıl resetlerim? Yardımcı olun. Aklımdaki tüm şifreleri denedim. Yardımcı olan biri yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2015
Arkadaşlar nasıl resetlerim? Yardımcı olun. Aklımdaki tüm şifreleri denedim. Yardımcı olan biri yok mu?
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Nisan 2015 #2 Galiba bir tek format atarsan telefona o zaman düzeliyor. Zaten uygulamaları 1 kere yüklersen satın almış oluyorsun. Buradaki satın almaktan kastım uygulamayı mesela paralı uygulamayı bir kere indirdiğinde ikinci defa indirmek için para ödemiyorsun.
Galiba bir tek format atarsan telefona o zaman düzeliyor. Zaten uygulamaları 1 kere yüklersen satın almış oluyorsun. Buradaki satın almaktan kastım uygulamayı mesela paralı uygulamayı bir kere indirdiğinde ikinci defa indirmek için para ödemiyorsun.
F Faker Hectopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #3 Bu cüzdan uygulaması ve maalesef sıfırlasam bile hâlâ devam ediyor. Yardımcı olacak biri yok mu
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Nisan 2015 #4 O zaman Lumia Software Recovery Tool ile tekrar yazılım,atmayı deneyin. İnternette anlatımlar mevcut.
O zaman Lumia Software Recovery Tool ile tekrar yazılım,atmayı deneyin. İnternette anlatımlar mevcut.
F Faker Hectopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #5 yiange28 dedi: O zaman Lumia Software Recovery Tool ile tekrar yazılım,atmayı deneyin. İnternette anlatımlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Türkçe link verir misiniz
yiange28 dedi: O zaman Lumia Software Recovery Tool ile tekrar yazılım,atmayı deneyin. İnternette anlatımlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Türkçe link verir misiniz
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 26 Nisan 2015 #6 Cüzdan PIN'inizi sıfırlamanız gerekiyorsa, fabrika ayarlarına geri döndürmek üzere telefonunuzu sıfırlamanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un sitesinde yazdığı gibi telefonu fabrika ayarlarına döndürmelisin. Detaylı bilgi için: www.windowsphone.com: Windows Phone 8.1'imi sıfırlama | Windows Phone Nasıl Yapılır(Türkiye)
Cüzdan PIN'inizi sıfırlamanız gerekiyorsa, fabrika ayarlarına geri döndürmek üzere telefonunuzu sıfırlamanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un sitesinde yazdığı gibi telefonu fabrika ayarlarına döndürmelisin. Detaylı bilgi için: www.windowsphone.com: Windows Phone 8.1'imi sıfırlama | Windows Phone Nasıl Yapılır(Türkiye)