VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.044 Çözümler 19 Yer DE 7 Ekim 2020 #1 İnsanların tüm kredi kartlarını kontrol edecekleri cüzdan uygulaması için yaptığım arayüz tasarımı nasıl olmuş sizce? Görüş, beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum.
İnsanların tüm kredi kartlarını kontrol edecekleri cüzdan uygulaması için yaptığım arayüz tasarımı nasıl olmuş sizce? Görüş, beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ekim 2020 #2 İyi hoş hocam ama uygulamayı yapıp sunabileceğinize emin misiniz ben olsam kredi kartımı bilmediğim bir uygulamaya girmem çünkü.
İyi hoş hocam ama uygulamayı yapıp sunabileceğinize emin misiniz ben olsam kredi kartımı bilmediğim bir uygulamaya girmem çünkü.
manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #3 Arayüz iyi fakat insanların kolay kolay güveneceğini sanmıyorum.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 7 Ekim 2020 #4 Gayet güzel. Profesyonel ve kurum işi gibi duruyor. Çok beğendim. Fakat insanların kullanmak isteyeceği bir program değil.
Gayet güzel. Profesyonel ve kurum işi gibi duruyor. Çok beğendim. Fakat insanların kullanmak isteyeceği bir program değil.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.044 Çözümler 19 Yer DE 7 Ekim 2020 #5 Revivmeooi dedi: İyi hoş hocam ama uygulamayı yapıp sunabileceğinize emin misiniz ben olsam kredi kartımı bilmediğim bir uygulamaya girmem çünkü. Genişletmek için tıkla... manirery dedi: Arayüz iyi fakat insanların kolay kolay güveniceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sadece arayüzü tasarlıyorum uygulamayı yapmıyorum.
Revivmeooi dedi: İyi hoş hocam ama uygulamayı yapıp sunabileceğinize emin misiniz ben olsam kredi kartımı bilmediğim bir uygulamaya girmem çünkü. Genişletmek için tıkla... manirery dedi: Arayüz iyi fakat insanların kolay kolay güveniceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sadece arayüzü tasarlıyorum uygulamayı yapmıyorum.
manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #6 toomanynights dedi: Gayet güzel. Profesyonel ve kurum işi gibi duruyor. Çok beğendim. Fakat insanların kullanmak isteyeceği bir program değil. Genişletmek için tıkla... Özellikle bankaların kendi uygulamaları varken. Bana da çok tercih edilmez gibi geliyor. VanT0R dedi: Ben sadece arayüzü tasarlıyorum uygulamayı yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse şık durduğunu söyleyebilirim. Eline sağlık.
toomanynights dedi: Gayet güzel. Profesyonel ve kurum işi gibi duruyor. Çok beğendim. Fakat insanların kullanmak isteyeceği bir program değil. Genişletmek için tıkla... Özellikle bankaların kendi uygulamaları varken. Bana da çok tercih edilmez gibi geliyor. VanT0R dedi: Ben sadece arayüzü tasarlıyorum uygulamayı yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse şık durduğunu söyleyebilirim. Eline sağlık.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #7 Hangi programları kullanıyorsunuz hocam? Güzel olmuş bu arada, sade ve şık.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Ekim 2020 #8 Gayet güzel gözüküyor. Ellerinize sağlık.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #9 Çok profesyonel olmuş. Tebrik ederim. Acayip beğendim. Hangi uygulamayı kullanıyorsun ? Böyle şeyler için Figma, Sketch kullanılıyordu sanırım.
Çok profesyonel olmuş. Tebrik ederim. Acayip beğendim. Hangi uygulamayı kullanıyorsun ? Böyle şeyler için Figma, Sketch kullanılıyordu sanırım.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.044 Çözümler 19 Yer DE 7 Ekim 2020 #10 Hüseyin42 dedi: Hangi programları kullanıyorsunuz hocam? Güzel olmuş bu arada, sade ve şık. Genişletmek için tıkla... AirLife dedi: Çok profesyonel olmuş. Tebrik ederim. Acayip beğendim. Hangi uygulamayı kullanıyorsun? Böyle şeyler için figma, sketch kullanılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben Adobe XD ve Illustrator kullanıyorum genelde.
Hüseyin42 dedi: Hangi programları kullanıyorsunuz hocam? Güzel olmuş bu arada, sade ve şık. Genişletmek için tıkla... AirLife dedi: Çok profesyonel olmuş. Tebrik ederim. Acayip beğendim. Hangi uygulamayı kullanıyorsun? Böyle şeyler için figma, sketch kullanılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben Adobe XD ve Illustrator kullanıyorum genelde.