Steam Cüzdan yerine kart ile ödeme yapma

Arkadaşlar, eFootball coin alacaktım, kartla ödeyecektim ama ödeme şeklinde cüzdan var. Nasıl değiştirebilirim?
IMG_20250730_102644.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam, küçük ödemelerde işlem masrafını azaltmak için minimum yükleme limiti koyuyor. Genellikle 5 dolar altına izin vermez. Arkadaşın dediği gibi 1 dolarlık oyun alıp sonra onu Steam cüzdanına iade etmesini isteyebilirsin ama bu 1-2 gün sürebilir bilgin olsun.

@sBaran, sizin dediğiniz yöntemi abartmayarak yapsın. Her seferinde bunu yaparsa iade sistemini suistimal etmekten iade banı yer. Yaşandı.

@sBaran, sizin dediğiniz yöntemi abartmayarak yapsın. Her seferinde bunu yaparsa iade sistemini suistimal etmekten iade banı yer. Yaşandı.

Çok fazla oyun sahibi olan bir hesaba sahipse bir şey olmaz. Hesabımda 700'e yakın oyun var. 60-70 tane oyunu alıp iade etmişimdir. Bazıları ardı ardına olsa dahil hiçbir kısıtlama gelmedi.

@Yukapian, 800 oyuna sahibim. İade sistemi neredeyse herkeste aynı işliyor. Oyunu satın aldınız, cüzdana hediye ettiniz. Bir süre sonra tespitinde direkt iade banı atıyor Steam. Ne zaman, nasıl tespit edeceğini bilemezsiniz. Bir çok tanıdık arkadaşım bu sebepten iade banı yedi. Riske atmış oluyorsunuz. İade etmenizde bir problem yok farklı zamanlarda. Bir rutin haline geldiğinde tespit ederse ceza yersiniz.

@Yukapian, 800 oyuna sahibim. İade sistemi neredeyse herkeste aynı işliyor. Oyunu satın aldınız, cüzdana hediye ettiniz. Bir süre sonra tespitinde direkt iade banı atıyor Steam. Ne zaman, nasıl tespit edeceğini bilemezsiniz. Birçok tanıdık arkadaşım bu sebepten iade banı yedi. Riske atmış oluyorsunuz. İade etmenizde bir problem yok farklı zamanlarda. Bir rutin haline geldiğinde tespit ederse ceza yersiniz.

800 oyuna sahibim ve ban yedim deseydiniz bu yazdıklarınıza hak verebilirdim. İnternet üzerinde yaptığım hiçbir araştırmada iade sisteminin tam olarak nasıl çalıştığıyla alakalı güvenilir bir kaynaktan bilgi yok. Benim de çevremde ban yiyen arkadaşlarım oldu ve hepsi bahsettiğim tanıma uyuyordu. Bunlar benim fikrim olmakla beraber %100 kanıtlanmış bir şey değildir. Çok oyuna sahipseniz oran orantıya göre sistem "kullanıcı çok oyun iade etmiş ama iade ettiğinden kat ve kat fazlada oyuna sahip" şeklinde çalıştığını düşünüyorum. Ayrıca iade edilemez olarak bahsedilen birçok şeyi açıklamada yazılan şeyler sayesinde iade edilebildiğine şahit oldum. Bu da bazı iadelerin otomatik olmadığını insanların kontrolünden geçtiğinin bir kanıtıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı