Cüzdanda maket bıçağı taşımak yasak mı?

Durduk yere bir arkadaşıma saldırıp kavga çıkartan olduğunu bildiğim için yanlış olduğunu düşünüyorum. Durduk yere yaralandı arkadaşım.

Beni bul 3 sarsılmaz 1av tüfeği var. Ödünç verebilirim. (Kimse duymasın silahları)

yasak değil mi? Bizim hocalar arkadaşın axe deodarantını aldı yasak diye
Hayır yasak değil. Kanuna göre biber gazı taşımak hiçbir şekilde yasak değil. Okul buna izin vermiyorsa alabilir. Bazı okullarda telefona bile izin verilmediğini göz önünde bulundurursak alması normal.

Hayır yasak değil. Kanuna göre biber gazı taşımak hiçbir şekilde yasak değil. Okul buna izin vermiyorsa alabilir. Bazı okullarda telefona bile izin verilmediğini göz önünde bulundurursak alması normal.
Telefonları damı topluyorlar? Sebebi ne?

Hayır dostum amacım kesinlikle o değil öyle biri değilim.
Amaç ne hocam o zaman? Aramada yakalandınız mı iş kariyeriniz bitti demek bu kavgaya benzemez öyle af vermezler buna sicilinize geçtimi görürsünüz hayat kaç bucakmış.

Hayır dostum amacım kesinlikle o değil öyle biri değilim.

Daha önceden kavga ettiğim çocuk ile aynı okuldayım ve belalı bir tip kendimi korumak amacıyla bana ellemeyene ellemem ben. O zamanda seni bıçaklarım demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…