Cüzdanda maket bıçağı taşımak yasak mı?

Hocam ayıp olucak ama sizde daha o silaha sahip olmayı geç ateşlediğindeki tepmesini tutucak güç olduğuna bile inanmıyorum.
Emin misin. Ben sarsılmaz hayranıyım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230825_134146.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230825_134207.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230825_134135.jpg
    171,9 KB · Görüntüleme: 50
Hocam sizle poligonda versus atalım bir kez. Kim daha iyi nişancı görelim.

Daha önceden kavga ettiğim çocuk ile aynı okuldayım ve belalı bir tip kendimi korumak amacıyla bana ellemeyene ellemem ben. O zamanda seni bıçaklarım demişti.
Yaşınızı baz alırsak bahsettiğiniz senaryonun olması çok düşük bir ihtimal.

Hocam böyle saçma işlere girişeceğinize bir dövüş sporu öğrensenize.
Heves olunca öğrenmesi de zevkli oluyor.
O bıçak her gün yanınızda olmayacak.

Silah benim değil babamın.( Laf aramızda babam özel harekatçı değil satın almacı)

Tamam belalıfurkan.

15-16 yaşında öğrenciler ne yapabilir hocam Allah aşkına? Cüzdanda bıçağın metal kısmını yalnız şekilde taşıyarak kendini nasıl koruyacağını merak ediyorum.

Silah benim değil babamın.( Laf aramızda babam özel harekatçı değil satın almacı)
Anladım hocam genede güzel silahlar var aralarında poligonlarda kendi silahında gidersen çok daha ucuz oluyor o yüzden sormuştum.

O bıçak direkt yanında olmasın zaten. Yeni liseye geçiyorsa yaşı büyük ihtimalle 15 yada 14. Yaşıylan yargılamıyor ama sizin yaşınızdakiler zaten ergenliğin ortasındalar sadece lafta adamlar çoğu ayrıca eğer meslek lisesinde bıçaklanmaktan korkuyorsanız neden çalışmak yerine tüm senenizi oyunda, dışarıda gezerek harcadınız?

Beni babam götürüyor bazen atışa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…