Daha önceden kavga ettiğim çocuk ile aynı okuldayım ve belalı bir tip kendimi korumak amacıyla bana ellemeyene ellemem ben. O zamanda seni bıçaklarım demişti.
Liseye yeni geçiyorum ve meslek lisesine gidiyorum çok iyi bir lise olduğu söylenemez kendimi korumak amacıyla cüzdanımda maket bıçağının sadece bıçağını peçeteye sarıp koysam sorun olur mu? AVM de falan xray cihazına koymayacağım için sorun olacağını sanmıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
15-16 yaşında öğrenciler ne yapabilir hocam Allah aşkına? Cüzdanda bıçağın metal kısmını yalnız şekilde taşıyarak kendini nasıl koruyacağını merak ediyorum.
O bıçak direkt yanında olmasın zaten. Yeni liseye geçiyorsa yaşı büyük ihtimalle 15 yada 14. Yaşıylan yargılamıyor ama sizin yaşınızdakiler zaten ergenliğin ortasındalar sadece lafta adamlar çoğu ayrıca eğer meslek lisesinde bıçaklanmaktan korkuyorsanız neden çalışmak yerine tüm senenizi oyunda, dışarıda gezerek harcadınız?
Anladım hocam genede güzel silahlar var aralarında poligonlarda kendi silahında gidersen çok daha ucuz oluyor o yüzden sormuştum.
O bıçak direkt yanında olmasın zaten. Yeni liseye geçiyorsa yaşı büyük ihtimalle 15 yada 14. Yaşıylan yargılamıyor ama sizin yaşınızdakiler zaten ergenliğin ortasındalar sadece lafta adamlar çoğu ayrıca eğer meslek lisesinde bıçaklanmaktan korkuyorsanız neden çalışmak yerine tüm senenizi oyunda, dışarıda gezerek harcadınız?ay