Steam Cüzdandaki para nasıl başka bir siteye aktarılır?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Merhaba hayırlı günler, Steam'e para attım CS 2 skin almak için fakat bazı sitelerde daha ucuzmuş, hem site önerisi gerekiyor en ucuz alabileceğim bir de Steam'deki parayı önereceğeniz siteye nasıl atacağım ByNoGame'de denedim centlik alıyordum hep 2 dolarlık skin aldım onu da görmedi ByNoGame, deli oldum. Ne yapabilirim, envanterde açık yine de görmüyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hayırlı günler, Steam'e para attım CS 2 skin almak için fakat bazı sitelerde daha ucuzmuş, hem site önerisi gerekiyor en ucuz alabileceğim bir de Steam'deki parayı önereceğeniz siteye nasıl atacağım ByNoGame'de denedim centlik alıyordum hep 2 dolarlık skin aldım onu da görmedi ByNoGame, deli oldum. Ne yapabilirim, envanterde açık yine de görmüyor ne yapabilirim?
Reklam gibi olmasını istemiyorum çünkü bende kullanıyorum. Gameship diye bir uygulama var insanlar bu uygulama üzerinden steamde ki puan ya da bakiyesini insanlara oyun hediye etmek için kullanıyorlar ve steamde ki parasını gerçek paraya çeviriyorlar. Tabii uygulama belli bir komisyon kesiyor fakat en sağlıklı yöntemi bu bence. Skin satarak çok zarara girersiniz.

Reklam gibi olmasını istemiyorum çünkü bende kullanıyorum. Gameship diye bir uygulama var insanlar bu uygulama üzerinden Steam'de ki puan ya da bakiyesini insanlara oyun hediye etmek için kullanıyorlar ve Steam'de ki parasını gerçek paraya çeviriyorlar. Tabii uygulama belli bir komisyon kesiyor fakat en sağlıklı yöntemi bu bence. Skin satarak çok zarara girersiniz.

Ne yapacağım bunu yapayim mi güvenlimi peki? Nasıl yapacağım ben bir de paramı geri istemiyorum birkaç site varmış ucuza skin satan oradan alacağım ByNoGame mesela.

Reklam gibi olmasını istemiyorum çünkü bende kullanıyorum. Gameship diye bir uygulama var insanlar bu uygulama üzerinden Steam'de ki puan ya da bakiyesini insanlara oyun hediye etmek için kullanıyorlar ve Steam'de ki parasını gerçek paraya çeviriyorlar. Tabii uygulama belli bir komisyon kesiyor fakat en sağlıklı yöntemi bu bence. Skin satarak çok zarara girersiniz.

Başka seçenek yok mu peki bu bana çok sağlıklı gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı