Steam Cüzdandan habersiz item alındı

Daha fazla  
Bu sorunu geçen hafta da yaşadım, ama bende dalgınlıkla, yanlışlıkla almışımdır diye düşündüm. Fakat bu hafta gene başıma geldi.
Olay şu: CS’den düşen kasaları satıyorum, cüzdandaki bakiye 2 doları geçince saçma sapan bir oyundan item alıyor. Itemin değeri 0,09 sent ama 2,30 dolara alıyor. Geçen hafta da aynısı oldu. Şifreyi değiştirdim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. Steam desteğe yazacağım ama Steam destekte seçenek yok. Bununla ilgili neden oluyordur, bir çözüm öneriniz var mı, nereye yazayım?

Bu sorunu geçen hafta da yaşadım, ama bende dalgınlıkla, yanlışlıkla almışımdır diye düşündüm. Fakat bu hafta gene başıma geldi.
Olay şu: CS'den düşen kasaları satıyorum, cüzdandaki bakiye 2 doları geçince saçma sapan bir oyundan item alıyor. Itemin değeri 0,09 sent ama 2,30 dolara alıyor. Geçen hafta da aynısı oldu. Şifreyi değiştirdim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. Steam desteğe yazacağım ama Steam destekte seçenek yok. Bununla ilgili neden oluyordur, bir çözüm öneriniz var mı, nereye yazayım?

Hesap detayları > Güvenlik ve aygıtlar'dan kayıtlı olan cihazlara bakın tanımadığınız cihaz var ise şifrenizi değiştirin.

Olay şu: CS'den düşen kasaları satıyorum, cüzdandaki bakiye 2 doları geçince saçma sapan bir oyundan item alıyor. Itemin değeri 0,09 sent ama 2,30 dolara alıyor. Geçen hafta da aynısı oldu. Şifreyi değiştirdim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. Steam desteğe yazacağım ama Steam destekte seçenek yok. Bununla ilgili neden oluyordur, bir çözüm öneriniz var mı, nereye yazayım?

Şifrenizi değiştirin ve desteğe rapor edin. Birisi hesabınızı sizin farkında olmadan kullanıyor olabilir. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı