Çözüldü Steam Cüzdanı ile hediye atılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,
Steam cüzdanımdaki bakiye ile hediye atarken böyle bir uyarı alıyorum çözümünü bilen var mıdır?

1734027049355.png

Kartla değil konuda yazdığı üzere Steam cüzdanım da ki bakiye ile.
Ahh kusura bakmayın hocam kafam gitti geldi :D İşleminiz şüpheli olarak görülmüş olabilir. Bakiye yüklemesini azıcık indirimli yollardan yaptıysanız sıkıntı çıkartır Steam. Ama bakiyenin kaynağı sıkıntılı değilse birkaç saate tekrar deneyin mutlaka olacaktır.

Selamlar,
Steam cüzdanımdaki bakiye ile hediye atarken böyle bir uyarı alıyorum çözümünü bilen var mıdır?

Eki Görüntüle 2372870
Çok fazla oyun ettiğin zaman steam hediye banı atıyor. Bende kendi hesaplarımdan oyun hediye edemiyorum şuan. Küçük bir miktar karttan ekleyip alabilirsin.

Ahh kusura bakmayın hocam kafam gitti geldi :D İşleminiz şüpheli olarak görülmüş olabilir. Bakiye yüklemesini azıcık indirimli yollardan yaptıysanız sıkıntı çıkartır Steam. Ama bakiyenin kaynağı sıkıntılı değilse birkaç saate tekrar deneyin mutlaka olacaktır.
Bakiyenin kaynağı topluluk pazarı geliri.

Çok fazla oyun ettiğin zaman steam hediye banı atıyor. Bende kendi hesaplarımdan oyun hediye edemiyorum şuan. Küçük bir miktar karttan ekleyip alabilirsin.
Bu hesapta ilk hediye atma deneyişim.

Hocam sıkıntı yoktur o zaman, birkaç saat bekleyin aynı hatayı vermeye devam ederse destek ile iletişime geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı