nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 622 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #1 Selamlar, Steam cüzdanımdaki bakiye ile hediye atarken böyle bir uyarı alıyorum çözümünü bilen var mıdır?
Selamlar, Steam cüzdanımdaki bakiye ile hediye atarken böyle bir uyarı alıyorum çözümünü bilen var mıdır?
Çözüm Şeker55 12 Aralık 2024 nelielwashere dedi: nelielwashere dedi: Bakiyenin kaynağı topluluk pazarı geliri. Bu hesapta ilk hediye atma deneyişim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... O zaman Steam destek ile iletişime geçersen yardımcı olurlar.
nelielwashere dedi: nelielwashere dedi: Bakiyenin kaynağı topluluk pazarı geliri. Bu hesapta ilk hediye atma deneyişim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... O zaman Steam destek ile iletişime geçersen yardımcı olurlar.
KS KS nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 622 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Aralık 2024 #11 Selamlar, Dün açtığım destek talebi sonuçlandı. Steam ekibinden Tuba hanım hesabımı güncelledi ve hediyeyi yolladım. Artı 0 Eksi
Selamlar, Dün açtığım destek talebi sonuçlandı. Steam ekibinden Tuba hanım hesabımı güncelledi ve hediyeyi yolladım.