Bugün o cüzdandan kart almak istedim. 38TL para vardı. Ama yokmuş Steam'e göre. 0 gözüküyor. Satın alma geçmişime baktım bir harcamam da yok cüzdandan. Desteğe yazdım şimdi.
Geçmişteki bazı konulara baktığımda sunucu bakımından olduğunu falan söylemişler. Ya da dolara geçilceğinden mi diye sordum. Şüpheli bir şey yapmadım. Belki ortak bir sorundur diye sordum ama kişisel duruyor.
Geçmişteki bazı konulara baktığımda sunucu bakımından olduğunu falan söylemişler. Ya da dolara geçilceğinden mi diye sordum. Şüpheli bir şey yapmadım. Belki ortak bir sorundur diye sordum ama kişisel duruyor.
Hocam Kart ile ilgili bir seyler soylemissiniz Kartlarinizin geldigini gordunuz mu? Benim bildigim Kart satin alimlarinda Satis gecmisinde gorunmuyor. Ben de Kart satin alim yapiyorum level atlatmak icin ondan dolayi sordum.
Hocam kart ile ilgili bir seyler soylemissiniz kartlarinizin geldigini gordunuz mu? Benim bildigim kart satin alimlarinda satis gec misinde gorunmuyor. Ben de kart satin alim yapiyorum level atlatmak icin ondan dolayi sordum.