ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 831 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:20 #1 Amazon.com.tr Pek bilinmeyen bir marka galiba ama tip olarak beğendim. Klavyeyi almaya değer mi sizce yoksa daha iyi alternatifler var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:57
Amazon.com.tr Pek bilinmeyen bir marka galiba ama tip olarak beğendim. Klavyeyi almaya değer mi sizce yoksa daha iyi alternatifler var mıdır?
Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.683 Makaleler 16 Çözümler 52 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Bugün 11:00 #2 İlk defa duydum bunu. Bilmediğiniz birşey almanızı önermem eğer bilen bir hocam varsa gelir iyi kötü der ama yüksek ihtimalle kötü bir ürün. Bütçe yükselirse bunu almanızı öneririm. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-pro-mavi-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1219036974.html
İlk defa duydum bunu. Bilmediğiniz birşey almanızı önermem eğer bilen bir hocam varsa gelir iyi kötü der ama yüksek ihtimalle kötü bir ürün. Bütçe yükselirse bunu almanızı öneririm. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-pro-mavi-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1219036974.html
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.371 Makaleler 1 Çözümler 6 Bugün 12:20 #3 ulman dedi: Amazon.com.tr Pek bilinmeyen bir marka galiba ama tip olarak beğendim. Klavyeyi almaya değer mi sizce yoksa daha iyi alternatifler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz daha ucuz olsa kompakt sevenler için alınır derdim de membran bir klavyeye 1300 lira vermem şahsen .
ulman dedi: Amazon.com.tr Pek bilinmeyen bir marka galiba ama tip olarak beğendim. Klavyeyi almaya değer mi sizce yoksa daha iyi alternatifler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz daha ucuz olsa kompakt sevenler için alınır derdim de membran bir klavyeye 1300 lira vermem şahsen .