yagizcam Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 51 21 Mart 2021 #1 Arkadaşlar selam, bugün bir şey fark ettim. Çukur amblemi ile iMac Ethernet portunun girişindeki amblem aynı. Grafik tasarımcı Mac'ine Ethernet kablosu bağlarken amblemi gördü de kolaya mı kaçtı saatlerdir bunu düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar selam, bugün bir şey fark ettim. Çukur amblemi ile iMac Ethernet portunun girişindeki amblem aynı. Grafik tasarımcı Mac'ine Ethernet kablosu bağlarken amblemi gördü de kolaya mı kaçtı saatlerdir bunu düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
HitmanTR Picopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 175 Yer Hard Disk Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #2 Tesadüf.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Mart 2021 #3 Ne alaka? Ethernet'in evrensel logosu odur zaten. Bunu GNOME masaüstünde de görebilirsiniz. Yani çalma durumu yok.
Ne alaka? Ethernet'in evrensel logosu odur zaten. Bunu GNOME masaüstünde de görebilirsiniz. Yani çalma durumu yok.
yagizcam Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 51 21 Mart 2021 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Ne alaka? Ethernet'in evrensel logosu odur zaten. Bunu GNOME masaüstünde de görebilirsiniz. Yani çalma durumu yok. Genişletmek için tıkla... Yo çaldı demedim estağfurullah işin esprisi o. Ben sadece gerçekten aynı olmalarına çok şaşırdım.
Samotne Ciasteczka dedi: Ne alaka? Ethernet'in evrensel logosu odur zaten. Bunu GNOME masaüstünde de görebilirsiniz. Yani çalma durumu yok. Genişletmek için tıkla... Yo çaldı demedim estağfurullah işin esprisi o. Ben sadece gerçekten aynı olmalarına çok şaşırdım.
yagizcam Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 51 21 Mart 2021 #5 Ki açıkçası Ethernet'in evrensel logosu ise on yıllardır vardır demek ki örnek alınmış yani. Samotne Ciasteczka dedi: Ne alaka? Ethernet'in evrensel logosu odur zaten. Bunu GNOME masaüstünde de görebilirsiniz. Yani çalma durumu yok. Genişletmek için tıkla...
Ki açıkçası Ethernet'in evrensel logosu ise on yıllardır vardır demek ki örnek alınmış yani. Samotne Ciasteczka dedi: Ne alaka? Ethernet'in evrensel logosu odur zaten. Bunu GNOME masaüstünde de görebilirsiniz. Yani çalma durumu yok. Genişletmek için tıkla...
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #6 Sherlock. (!) O zaten Samotne hocamın da dediği gibi, evrensel logo. Çalma durumu söz konusu uzaktan yakından değil.
Sherlock. (!) O zaten Samotne hocamın da dediği gibi, evrensel logo. Çalma durumu söz konusu uzaktan yakından değil.
yagizcam Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 51 21 Mart 2021 #7 Bsd Kaymak dedi: Sherlock. (!) O zaten samotne hocamın da dediği gibi, evrensel logo. Çalma durumu söz konusu uzaktan yakından değil. Genişletmek için tıkla... Hocam çukur dizisinin grafikeri neden örnek almasın bu amblemi anlamıyorum tıpa tıp aynı siz yazdığımı mı yanlış anladınız. Bsd Kaymak dedi: Sherlock. (!) O zaten samotne hocamın da dediği gibi, evrensel logo. Çalma durumu söz konusu uzaktan yakından değil. Genişletmek için tıkla... Yani adam direkt copy paste yapmış hocam çalmak değil midir bu.
Bsd Kaymak dedi: Sherlock. (!) O zaten samotne hocamın da dediği gibi, evrensel logo. Çalma durumu söz konusu uzaktan yakından değil. Genişletmek için tıkla... Hocam çukur dizisinin grafikeri neden örnek almasın bu amblemi anlamıyorum tıpa tıp aynı siz yazdığımı mı yanlış anladınız. Bsd Kaymak dedi: Sherlock. (!) O zaten samotne hocamın da dediği gibi, evrensel logo. Çalma durumu söz konusu uzaktan yakından değil. Genişletmek için tıkla... Yani adam direkt copy paste yapmış hocam çalmak değil midir bu.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #8 yagizcam dedi: Hocam çukur dizisinin grafikeri neden örnek almasın bu amblemi anlamıyorum tıpa tıp aynı siz yazdığımı mı yanlış anladınız. Yani adam direkt copy paste yapmış hocam çalmak değil midir bu. Genişletmek için tıkla... Herkesin kullanmasına izin verilen bir logo. Çalmak o yüzden söz konusu değil.
yagizcam dedi: Hocam çukur dizisinin grafikeri neden örnek almasın bu amblemi anlamıyorum tıpa tıp aynı siz yazdığımı mı yanlış anladınız. Yani adam direkt copy paste yapmış hocam çalmak değil midir bu. Genişletmek için tıkla... Herkesin kullanmasına izin verilen bir logo. Çalmak o yüzden söz konusu değil.