Cuma günü olacak deneme sınavına nasıl çalışabilirim?

omercantr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cuma günü deneme sınavı olacağım. Matematik 20 soru yapıyorsam en az 16 doğru çıkıyor. Türkçe, İngilizce ve din kültürü dersim iyi. Fen ise 20 sorudan 12 si falan doğru oluyor. Inkılap dersim çok kötü 10 sorudan 5ini belki doğru yapıyorum. Inkılap dersine çalışmak için ne yapabilirim?

Not: 8.sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu anlatımı dinleyip soru çözebilirsin. Bu arada zaten denemelerde inkılapın yüzde 90ı paragraf türkçeniz iyi ise inkılapında iyi olması lazım?

Matematik doğrunuz güzel matematik için bol soru ve en az 4-5 kaynak bitirmeniz lazım. LGS sınavı bol soru çözmeye dayalı. İnkılaptan konu eksiğiniz varsa ona çalışın. Youtube kanalları detaylı anlatmaz Youtube videolarına tekrar amaçlı bak hatırlamak için. Konu anlatım kitabı veya defter kullanabilirsin. Ben 1 kez okuyup deftere geçirip tekrar okuyordum. Konu eksiğini kapattıktan sonra soru çözümü yapın. İnkılap için Okyanus Master öneririm LGS'ye en yakın İnkılap kaynağı diyebilirim.

Ben de geçen sene girdim İnkılap full'du.

Hocam bende 8. sınıfım. Hayatımda hiç ders çalışmadım. Halende çalışmıyorum. Babam COVID evdeyiz 2 hafta. İlk 2 denemede LGS puanım 220'yi geçmiyordu. Bizim okulda 8'lerde 110 kişi var. Bizim sınıf birincisi 280 aldı. Zaten bizim sınıfta 1. olan okulda 15 oldu. Kağızman fen 318 puan. Kars fen 380 puan. Bu gidişle bizim okuldan kağızman fen e giden bile olmayacak.

Ben Istanbul Atatürk Fen Lisesini istiyorum ve kazanabileceğimi düşünüyorum.

Önemli diye not ettiğin yerlere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…