Cuma günü sipariş versem kargo ne zaman gelir?

Aykutbrt

Kilopat
Cuma günü inşallah RAM sipariş edeceğim. Cuma günü kargoya verilse ne zaman elimde olur? Pazartesi olur mu? İstanbul- Malatya veya Ankara-Malatya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bir şey dememiz anlamsız olur. Kargo firmasına, yoğunluğa göre verdiğiniz yere gere epey çok değişken var eğer bugün kargoya verilirse yarın akşam saatlerinde elinizde olma ihtimali var onun dışında pazartesi alırsınız büyük ihtimalle.

Cuma günü inşallah RAM sipariş edeceğim. Cuma günü kargoya verilse ne zaman elimde olur? Pazartesi olur mu? İstanbul- Malatya veya Ankara-Malatya.
Siparişi verdiğiniz gün kargoya verilirse pazartesi yüksek ihtimal elinizde olur. Yani cuma günü öğleden önce sipariş ederseniz belki cumartesi günü gidip kendiniz bile alabilirsiniz kargo şubesinden. Öyle olmasa bile pazartesi elinizde olur normal şartlarda. Ben Kayseri'den Malatya'ya sipariş verdim 16.30 gibi, ertesi gün saat 13.30-14.00 gibi gidip teslim aldım. Yani Malatya'ya İstanbul'dan bile 2 gün içerisinde geliyor. 2. gün içinde teslimatı olmasa bile 3. gün içinde teslim ediliyor.

Sipariş verdiğiniz siteye + kargo firmasına göre değişir arkadaşım geçen cuma günü itopya'dan anakart ve ram sipariş verdi daha bugün ups kargoya vermişler gerisini sen düşün işte

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı