AhmetAkif01 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Arkadaşlar cuma akşamı saat 11 sularında İtopya'dan alışveriş yaptım hala ürünüm kargolanmadı. Kocaeli merkezde oturuyorum sizin tahmininizce ne zaman ürünüm elime uğraşır. Kargo firması da UPS Kargo.
Arkadaşlar cuma akşamı saat 11 sularında İtopya'dan alışveriş yaptım hala ürünüm kargolanmadı. Kocaeli merkezde oturuyorum sizin tahmininizce ne zaman ürünüm elime uğraşır. Kargo firması da UPS Kargo.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 1 Mart 2021 #2 Yahu bu kadar sabırsız olmayın. Bu mağazalarda çalışanlar da insan, onların da tatili var Bugün kargo saatinde verilir kargoya. Genelde akşam üzeri oluyor. Akşam kargoda olur. UPS ise en geç Perşembe getirir.
Yahu bu kadar sabırsız olmayın. Bu mağazalarda çalışanlar da insan, onların da tatili var Bugün kargo saatinde verilir kargoya. Genelde akşam üzeri oluyor. Akşam kargoda olur. UPS ise en geç Perşembe getirir.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 1 Mart 2021 #3 Er ya da geç verilecektir hocam. Sabır.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 1 Mart 2021 #4 Hocam araya yasak da girdiği için 2 günü zaten saymayın. Daha bugün de iş başı 9 da yaptıklarını varsayarsak aradan daha 3 saat geçmiş.
Hocam araya yasak da girdiği için 2 günü zaten saymayın. Daha bugün de iş başı 9 da yaptıklarını varsayarsak aradan daha 3 saat geçmiş.