Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Sizce yarın yani cumartesi günü Beylikdüzü'ne ne kadar kar yağar?
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Forumdan ziyade meterolojiye bir sor bakalım. Bu konular nasıl onaylanıyor anlamıyorum. İstanbul-Beylikdüzü için anlık hava durumu, saatlik ve 5 günlük hava tahmini | Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul-Beylikdüzü İçin Detaylı Hava Durumu www.mgm.gov.tr
Forumdan ziyade meterolojiye bir sor bakalım. Bu konular nasıl onaylanıyor anlamıyorum. İstanbul-Beylikdüzü için anlık hava durumu, saatlik ve 5 günlük hava tahmini | Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul-Beylikdüzü İçin Detaylı Hava Durumu www.mgm.gov.tr
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 marasl1 dedi: Forumdan ziyade meterolojiye bir sor bakalım. Bu konular nasıl onaylanıyor anlamıyorum. İstanbul-Beylikdüzü için anlık hava durumu, saatlik ve 5 günlük hava tahmini | Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul-Beylikdüzü İçin Detaylı Hava Durumu www.mgm.gov.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yarın yağar mı peki pazar günü @reddline hocam İzmir'den geldim de biraz heyecanlıyım
marasl1 dedi: Forumdan ziyade meterolojiye bir sor bakalım. Bu konular nasıl onaylanıyor anlamıyorum. İstanbul-Beylikdüzü için anlık hava durumu, saatlik ve 5 günlük hava tahmini | Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul-Beylikdüzü İçin Detaylı Hava Durumu www.mgm.gov.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yarın yağar mı peki pazar günü @reddline hocam İzmir'den geldim de biraz heyecanlıyım
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Mart 2022 #4 Kckc dedi: Hocam yarın yağar mı peki pazar günü @reddline hocam İzmir'den geldim de biraz heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama arkadaş buraya neden sordunuz demiş siz tekrar sorunca ben de güldüm. Bana göre yağacak gibi duruyor.
Kckc dedi: Hocam yarın yağar mı peki pazar günü @reddline hocam İzmir'den geldim de biraz heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama arkadaş buraya neden sordunuz demiş siz tekrar sorunca ben de güldüm. Bana göre yağacak gibi duruyor.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #5 reddline dedi: Anlıyorum ama arkadaş buraya neden sordunuz demiş siz tekrar sorunca ben de güldüm. Bana göre yağacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler
reddline dedi: Anlıyorum ama arkadaş buraya neden sordunuz demiş siz tekrar sorunca ben de güldüm. Bana göre yağacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler