Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 2 Ağustos 2022 #11 Ümit reis
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #12 RTE vs KK.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #13 William Crusader dedi: Öyle bir seçilirler ki şaşırırsın Genişletmek için tıkla... Birisi konuşmayı, birisi yönetmeyi bilmiyor.
William Crusader dedi: Öyle bir seçilirler ki şaşırırsın Genişletmek için tıkla... Birisi konuşmayı, birisi yönetmeyi bilmiyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Ağustos 2022 #14 Liberte Sergen dedi: Birisi konuşmayı, birisi yönetmeyi bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Bunun seçilmek ile ne alakası var?
Liberte Sergen dedi: Birisi konuşmayı, birisi yönetmeyi bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Bunun seçilmek ile ne alakası var?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #15 William Crusader dedi: Bunun seçilmek ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Sizin gibiler seçtiği için alakası olmuyor zaten, haklısınız.
William Crusader dedi: Bunun seçilmek ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Sizin gibiler seçtiği için alakası olmuyor zaten, haklısınız.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 2 Ağustos 2022 #16 Liberte Sergen dedi: birisi yönetmeyi bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Yönetime hiç gelmedi ama sen bilirsin.
Liberte Sergen dedi: birisi yönetmeyi bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Yönetime hiç gelmedi ama sen bilirsin.
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #17 Malum partide RTE, Zafer'de Ümit garanti aday olurlar. CHP'de Bay Kemal çıkar büyük ihtimalle.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Ağustos 2022 #18 Liberte Sergen dedi: Sizin gibiler seçtiği için alakası olmuyor zaten, haklısınız. Genişletmek için tıkla... KK'yi seçtiğimi nereden çıkardın? Antitez sunamadığınız an suçlamaya başlıyorsunuz.
Liberte Sergen dedi: Sizin gibiler seçtiği için alakası olmuyor zaten, haklısınız. Genişletmek için tıkla... KK'yi seçtiğimi nereden çıkardın? Antitez sunamadığınız an suçlamaya başlıyorsunuz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #19 KeyN_N dedi: Yönetime hiç gelmedi ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anki Cumhurbaşkanı'ndan bahsediyorum ben ama okuduğunu anlama alanında kendinizi geliştirin derim. William Crusader dedi: KK'yi seçtiğimi nereden çıkardın? Antitez sunamadığınız an suçlamaya başlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... KK'den bahsetmedim hocam
KeyN_N dedi: Yönetime hiç gelmedi ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anki Cumhurbaşkanı'ndan bahsediyorum ben ama okuduğunu anlama alanında kendinizi geliştirin derim. William Crusader dedi: KK'yi seçtiğimi nereden çıkardın? Antitez sunamadığınız an suçlamaya başlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... KK'den bahsetmedim hocam
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Ağustos 2022 #20 Liberte Sergen dedi: Şu anki Cumhurbaşkanı'ndan bahsediyorum ben ama okuduğunu anlama alanında kendinizi geliştirin derim. KK'den bahsetmedim hocam Genişletmek için tıkla... Wax dedi: Ana muhalefet partisinin adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Recep Tayyip Erdoğan halay çekiyordur şimdiden. Genişletmek için tıkla... Sergen Akça dedi: Seçilemez ikisi de Genişletmek için tıkla... Hmm..
Liberte Sergen dedi: Şu anki Cumhurbaşkanı'ndan bahsediyorum ben ama okuduğunu anlama alanında kendinizi geliştirin derim. KK'den bahsetmedim hocam Genişletmek için tıkla... Wax dedi: Ana muhalefet partisinin adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Recep Tayyip Erdoğan halay çekiyordur şimdiden. Genişletmek için tıkla... Sergen Akça dedi: Seçilemez ikisi de Genişletmek için tıkla... Hmm..