Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size haksız demedim. Sadece düşünce tarzınız çok muhafazakar. Eğer muhafazakar ne demek bilmiyorsanız bakın! (Yanlış anlayabilirsiniz.)
Bak güzel arkadaşım son kez söylüyorum ve bu tartışmayı noktalamak istiyorum çünkü bu şekilde sen bana laf yaparsın ben sana laf yaparım şöyle olur böyle olur falan filan gece gece uğraşmaya değmez sana diyorum ki ermeni soykırımı diye bir şey tarihte hiçbir zaman söz konusu olmadı (bunu en iyi tarihciler söyler bakabilirsin yerli yabancı fark etmez) sen bana diyorsun ki düşünce özgürlüğü arkadaşım ne zamandan beri hiç yaşanmamış bir şeyi sanki olmuş gibi göstermek düşünce özgürlüğüne girdi ben anlamadım bir türlü.

Düşünce özgürlüğü istediğini söylemek demek. Yani o şey olsun ya da olmasın söyleme hakkı. Benim laf attığımı sanmıyorum.

Buradaki olayın kadını savunmak değil hakaret içermeyen bir şeye dava açmak olduğunu anlayamamış, 1800'lü yıllarda kalmış kafalar var hala. Siz bu kafayla giderseniz PKK terör örgütü değil özgürlük örgütü olarak tanınır, Ermeni soykırımı kabul edilir siz de ağlarsınız öyle bir şey yok diye. Teröristleri savunanların cezaları zaten hukuk yerini bulduğunda tek tek kesilecek. Bu kadına terör destekçisi diyenlerle PKK'nın özgürlük savaşçıları olarak tanınmasına neden olanlar aynı zihniyet. Ama sizin bu aptallığınızla ne bu köhne zihniyet ilerler, ne ülke bir adım ileri gider.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…