awuin Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #31 Astronot, kafam rahat eder.
Akbarman Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 183 Yer Bitlis-İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler müdürü 3 Mayıs 2023 #32 Hollywoo dedi: Birbirinden alakasız meslekleri kıyaslamamızı istemeniz komik geldi. Ayrıca gülmenize gerek yok, ben gülüyorsam benim için komiktir. Başka soru? Genişletmek için tıkla... Zaten yazdım ya ikisi kıyaslanacak meslek değil diye, burda herkesin için de bir tek sen gülünce merak ettim sadece, başka sorum da yok. Sağ ol.
Hollywoo dedi: Birbirinden alakasız meslekleri kıyaslamamızı istemeniz komik geldi. Ayrıca gülmenize gerek yok, ben gülüyorsam benim için komiktir. Başka soru? Genişletmek için tıkla... Zaten yazdım ya ikisi kıyaslanacak meslek değil diye, burda herkesin için de bir tek sen gülünce merak ettim sadece, başka sorum da yok. Sağ ol.
4420N 5M1TH Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #33 47rapflexx dedi: Cumhurbaşkanı olsam muhtemelen ülke işgal edilir ve yönetemezdim. Genişletmek için tıkla... şu anda durum pekde farklı değil
47rapflexx dedi: Cumhurbaşkanı olsam muhtemelen ülke işgal edilir ve yönetemezdim. Genişletmek için tıkla... şu anda durum pekde farklı değil