Helallik istemenin de bir raconu var. İnsanların mağduriyetini giderirsin. Ondan sonra helallik istersin.
Ki on binlerce yiten canın helalliği mi olur?
Ailemle gram alakası yok zorla derken kendim sağcıyım mecburen onları tutuyorum ailem isterse HDP'ye versin aile zorlaması değil başka sağ parti olmadığı için zorla (mecburen) ak parti diyorum. Nerenizle anlıyorsunuz bende anlamıyorum.
Ya arkadaş adam HDP ile anlaşma yapıyor hala CHP'den bahsediyorsun yeter be ülke elden gider o gelirse git muharreme ver desen neyse de adam teröristleri serbest bırakacağım diyor görmüyor musun?
HDP terörist kısmı tamam ya peki hüdapar da hizbullah yanlısı bir parti gafar okana suikast yaptılar eee HDP diyor ben bakanlık istemiyor sadece yönetim değişsin işte senin gibi insanlar oldukça ülke böyle hale gelir.