Tarık AVCI Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #1 Cuphead oynamak için PS4 kolumu kullanıyorum ve nedense her kola dokunduğumda 2.oyuncu aktif oluyor onu kapatmanın bir yolu var mı?
Cuphead oynamak için PS4 kolumu kullanıyorum ve nedense her kola dokunduğumda 2.oyuncu aktif oluyor onu kapatmanın bir yolu var mı?
taydiyed Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 350 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #2 Kullandığın kolu 1. oyuncu yap. Başka kol takılı olmasın. Artı 0 Eksi
KS KS Tarık AVCI Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #3 taydiyed dedi: Kullandığın kolu 1. oyuncu yap. Başka kol takılı olmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
taydiyed dedi: Kullandığın kolu 1. oyuncu yap. Başka kol takılı olmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
taydiyed Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 350 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #4 Tarık AVCI dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Tarık AVCI Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #5 taydiyed dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Şu an yemekteyim müsait olunca deneyeceğim ama söylediğiniz yöntem aklıma fazlasıyla yattı o yüzden teşekkür ettim. taydiyed dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Kolu 1.oyuncuya nasıl alabilirim? Son düzenleme: 28 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
taydiyed dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Şu an yemekteyim müsait olunca deneyeceğim ama söylediğiniz yöntem aklıma fazlasıyla yattı o yüzden teşekkür ettim. taydiyed dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Kolu 1.oyuncuya nasıl alabilirim?
theDoctorWb Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #6 Tarık AVCI dedi: Şu an yemekteyim müsait olunca deneyeceğim ama söylediğiniz yöntem aklıma fazlasıyla yattı o yüzden teşekkür ettim. Kolu 1.oyuncuya nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlara git kontrollere gel orada assaing Control mu ne olacak ona tıkla sonra kolun herhangi bir tuşuna bas. Artı 0 Eksi
Tarık AVCI dedi: Şu an yemekteyim müsait olunca deneyeceğim ama söylediğiniz yöntem aklıma fazlasıyla yattı o yüzden teşekkür ettim. Kolu 1.oyuncuya nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlara git kontrollere gel orada assaing Control mu ne olacak ona tıkla sonra kolun herhangi bir tuşuna bas.