xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 22 Eylül 2020 #1 Cuphead alınır mı? Yani 31 TL'ye değer mi?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.875 Çözümler 25 22 Eylül 2020 #2 Boss fight seviyorsanız kesinlikle almanız gereken bir oyun fakat gerçekten zor.
BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 22 Eylül 2020 #3 Zor diye biliyorum.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2020 #4 xRuzgarC dedi: Cuphead alınır mı? Yani 31 TL'ye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Ama istersen indirimleri bekle.
xRuzgarC dedi: Cuphead alınır mı? Yani 31 TL'ye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Ama istersen indirimleri bekle.
xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 22 Eylül 2020 #5 vermillionp2 dedi: Boss fight seviyorsanız kesinlikle almanız gereken bir oyun fakat gerçekten zor. Genişletmek için tıkla... Evet zorluğunu her yerde duyuyorum. Sinir oluncak bir oyun mu? Bu tarz oyunları çok severim çünkü.
vermillionp2 dedi: Boss fight seviyorsanız kesinlikle almanız gereken bir oyun fakat gerçekten zor. Genişletmek için tıkla... Evet zorluğunu her yerde duyuyorum. Sinir oluncak bir oyun mu? Bu tarz oyunları çok severim çünkü.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.875 Çözümler 25 22 Eylül 2020 #6 xRuzgarC dedi: Evet zorluğunu her yerde duyuyorum. Sinir oluncak bir oyun mu? Bu tarz oyunları çok severim çünkü. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sinir edici fakat eğlenceli, Carry Potter'ın bunun hakkında bir videosu vardı onu izlersen fikir sahibi olabilirsin.
xRuzgarC dedi: Evet zorluğunu her yerde duyuyorum. Sinir oluncak bir oyun mu? Bu tarz oyunları çok severim çünkü. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sinir edici fakat eğlenceli, Carry Potter'ın bunun hakkında bir videosu vardı onu izlersen fikir sahibi olabilirsin.
xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 22 Eylül 2020 #7 Xredstyle dedi: Değer. Ama istersen indirimleri bekle. Genişletmek için tıkla... Acaba ekim indiriminde düşer mi? vermillionp2 dedi: Gerçekten sinir edici fakat eğlenceli, Carry Potter'ın bunun hakkında bir videosu vardı onu izlersen fikir sahibi olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle eğlencelidir. Ama bu tarz oyunlara yeni başlıyorum. İlk oyun için iyi bir seçim mi?
Xredstyle dedi: Değer. Ama istersen indirimleri bekle. Genişletmek için tıkla... Acaba ekim indiriminde düşer mi? vermillionp2 dedi: Gerçekten sinir edici fakat eğlenceli, Carry Potter'ın bunun hakkında bir videosu vardı onu izlersen fikir sahibi olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle eğlencelidir. Ama bu tarz oyunlara yeni başlıyorum. İlk oyun için iyi bir seçim mi?
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2020 #8 xRuzgarC dedi: Acaba ekim indiriminde düşer mi? Evet büyük ihtimalle eğlencelidir. Ama bu tarz oyunlara yeni başlıyorum. İlk oyun için iyi bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa?
xRuzgarC dedi: Acaba ekim indiriminde düşer mi? Evet büyük ihtimalle eğlencelidir. Ama bu tarz oyunlara yeni başlıyorum. İlk oyun için iyi bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa?
Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 22 Eylül 2020 #9 Sanat eseri gibi oyun, değer.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.875 Çözümler 25 22 Eylül 2020 #10 xRuzgarC dedi: Ama bu tarz oyunlara yeni başlıyorum. İlk oyun için iyi bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Oynayış şeklinize kalmış aslında, dediğim gibi birazcık video izleyip öyle karar verin.
xRuzgarC dedi: Ama bu tarz oyunlara yeni başlıyorum. İlk oyun için iyi bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Oynayış şeklinize kalmış aslında, dediğim gibi birazcık video izleyip öyle karar verin.