Kailand Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Xbox'tan Cuphead indirdim sonra oyuna gırdım, gamepadı bagladım bilgisayara ama Cuphead gamepadi görmüyor.
Xbox'tan Cuphead indirdim sonra oyuna gırdım, gamepadı bagladım bilgisayara ama Cuphead gamepadi görmüyor.
Çözüm 5 5 570015 28 Ocak 2024 DS4 Windows kurulu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DS4 Windows kurulu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 28 Ocak 2024 #11 Kailand dedi: Bluetooth'dayken mi yoksa bağlı değilken mi? Genişletmek için tıkla... Kol bilgisayara Bluetooth ile bağlıyken kabloyu takıp çıkartabilir misin? Artı 0 Eksi
Kailand dedi: Bluetooth'dayken mi yoksa bağlı değilken mi? Genişletmek için tıkla... Kol bilgisayara Bluetooth ile bağlıyken kabloyu takıp çıkartabilir misin?
KS KS Kailand Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #12 570015 dedi: Kol bilgisayara Bluetooth ile bağlıyken kabloyu takıp çıkartabilir misin? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Artı 0 Eksi
570015 dedi: Kol bilgisayara Bluetooth ile bağlıyken kabloyu takıp çıkartabilir misin? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 28 Ocak 2024 #13 DS4 Windows kurulu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
DS4 Windows kurulu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Kailand Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #14 570015 dedi: DS4 Windows kurulu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kurdum yine olmuyor. Kailand dedi: Kurdum yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Vigembusu indirmemişim pardon oldu çalıştı. Son düzenleme: 29 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
570015 dedi: DS4 Windows kurulu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kurdum yine olmuyor. Kailand dedi: Kurdum yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Vigembusu indirmemişim pardon oldu çalıştı.