Cuphead oynayacak arkadaş

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Cuphead oyununu alalı 2 gün oluyor ve acayip sardı. Sadece son boss olan şeytan kral kaldı. Geçmemde yardımcı olacak birini arıyorum. Her şeyi tek geçtim fakat şeytan biraz zorladı, yardımcı olabilecek yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
O da galiba yan yana olarak kastetmiş. Çözüm bir tek bu var galiba, o da zahmetli iş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O da galiba yan yana olarak kastetmiş. Çözüm bir tek bu var galiba, o da zahmetli iş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yan yana olacaksa sıkıntı ya. Artık tek geçmeye çalışacağım. Zar kral, şeytan'dan zor diyorlar fakat ben tam tersini yaşadım.

Ben de tam tersini yaşadım, arada internetten baktığım da oldu tabii. Ama aşırı eğlenceliydi gerçekten. Şeytan Kral'ı da bug ile geçtim. Şeytan Kral yer altına inince yandan çıkan ateşlere vurup öldürmüştüm, kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı