xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #11 Sanch dedi: Ben de tam tersini yaşadım, arada internetten baktığım da oldu tabii. Ama aşırı eğlenceliydi gerçekten. Şeytan Kral'ı da bug ile geçtim. Yer altına inince çıkan ateşlere vurup öldürmüştüm, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, zaten sizin dışınızda oynayan yok sanırım buralarda.
Sanch dedi: Ben de tam tersini yaşadım, arada internetten baktığım da oldu tabii. Ama aşırı eğlenceliydi gerçekten. Şeytan Kral'ı da bug ile geçtim. Yer altına inince çıkan ateşlere vurup öldürmüştüm, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, zaten sizin dışınızda oynayan yok sanırım buralarda.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #12 Silinen üye dedi: Sağ olun, zaten sizin dışınızda oynayan yok sanırım buralarda. Genişletmek için tıkla... Umarım vardır da "Ne güzel oyundu." diye bahsedebiliriz.
Silinen üye dedi: Sağ olun, zaten sizin dışınızda oynayan yok sanırım buralarda. Genişletmek için tıkla... Umarım vardır da "Ne güzel oyundu." diye bahsedebiliriz.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #13 Sanch dedi: Umarım vardır da "ne güzel oyundu." Diye bahsedebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aynen ya 100 TL'de olsa alırdım oyunu, gerçekten mükemmel.
Sanch dedi: Umarım vardır da "ne güzel oyundu." Diye bahsedebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aynen ya 100 TL'de olsa alırdım oyunu, gerçekten mükemmel.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #14 Silinen üye dedi: Aynen ya 100 TL'de olsa alırdım oyunu, gerçekten mükemmel. Genişletmek için tıkla... Favori oyunlar listemde de 4 yıldız vermiştim.
Silinen üye dedi: Aynen ya 100 TL'de olsa alırdım oyunu, gerçekten mükemmel. Genişletmek için tıkla... Favori oyunlar listemde de 4 yıldız vermiştim.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #15 Sanch dedi: Favori oyunlar listemde de 4 yıldız vermiştim. Genişletmek için tıkla... 5 Verdiklerin neler?
Sanch dedi: Favori oyunlar listemde de 4 yıldız vermiştim. Genişletmek için tıkla... 5 Verdiklerin neler?
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #16 Silinen üye dedi: 5 verdiklerin neler? Genişletmek için tıkla... Sadece Katana ZERO.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #17 Sanch dedi: Sadece katana Zero. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu 50 yaşında olsan dahi, bırakmayacak gibisin .
Sanch dedi: Sadece katana Zero. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu 50 yaşında olsan dahi, bırakmayacak gibisin .
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #18 @Silinen üye 1 yıl içinde 2. oyun çıkmazsa unuturum muhtemelen. İsmimi de eski haline alacağım 1 aya.
@Silinen üye 1 yıl içinde 2. oyun çıkmazsa unuturum muhtemelen. İsmimi de eski haline alacağım 1 aya.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #19 Sanch dedi: 1 Yıl içinde 2. oyun çıkmazsa unuturum muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tutulmuşsa çıkacağını düşünüyorum. Undertalede de aynı şey oldu fakat 2. oyunun çıkması 5 yıl sürdü.
Sanch dedi: 1 Yıl içinde 2. oyun çıkmazsa unuturum muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tutulmuşsa çıkacağını düşünüyorum. Undertalede de aynı şey oldu fakat 2. oyunun çıkması 5 yıl sürdü.