A arda316980 Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Xbox uygulaması üzerinden bilgisayarıma Cuphead indirdim, fakat sadece birkaç tuş çalışıyor, wasd çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Xbox uygulaması üzerinden bilgisayarıma Cuphead indirdim, fakat sadece birkaç tuş çalışıyor, wasd çalışmıyor.
RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 Yön tuşlarını denediniz mi Cuphead'in tuşlarını tam hatırlamıyorum fakat yön tuşları ile hareket ediyor olabilirsiniz.
Yön tuşlarını denediniz mi Cuphead'in tuşlarını tam hatırlamıyorum fakat yön tuşları ile hareket ediyor olabilirsiniz.
A arda316980 Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 RamazanQs dedi: Yön tuşlarını denediniz mi Cuphead'in tuşlarını tam hatırlamıyorum fakat yön tuşları ile hareket ediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef klavyemde yön tuşları yok RamazanQs dedi: Yön tuşlarını denediniz mi Cuphead'in tuşlarını tam hatırlamıyorum fakat yön tuşları ile hareket ediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır halletim çok sağ ol
RamazanQs dedi: Yön tuşlarını denediniz mi Cuphead'in tuşlarını tam hatırlamıyorum fakat yön tuşları ile hareket ediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef klavyemde yön tuşları yok RamazanQs dedi: Yön tuşlarını denediniz mi Cuphead'in tuşlarını tam hatırlamıyorum fakat yön tuşları ile hareket ediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır halletim çok sağ ol