transtition Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Cuphead bir arkadaş ile co-op olarak oynananılabilir mi, olursa nasıl olur?
J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 Aynı türde başka bi oyunu oynamıştık arkadaşımla oynanır sanırsam biz ev taşıma oyunu vardı onu oynadık 2 kişi
Aynı türde başka bi oyunu oynamıştık arkadaşımla oynanır sanırsam biz ev taşıma oyunu vardı onu oynadık 2 kişi
transtition Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 JSTRLX dedi: Aynı türde başka bi oyunu oynamıştık arkadaşımla oynanır sanırsam biz ev taşıma oyunu vardı onu oynadık 2 kişi Genişletmek için tıkla... tek kişinin oyuna sahip olması yetiyor muydu?
JSTRLX dedi: Aynı türde başka bi oyunu oynamıştık arkadaşımla oynanır sanırsam biz ev taşıma oyunu vardı onu oynadık 2 kişi Genişletmek için tıkla... tek kişinin oyuna sahip olması yetiyor muydu?
J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #4 transtition dedi: tek kişinin oyuna sahip olması yetiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilemiyorum bizim 2 mizdede vardı oyun multi diye aldık deilmiş ama
transtition dedi: tek kişinin oyuna sahip olması yetiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilemiyorum bizim 2 mizdede vardı oyun multi diye aldık deilmiş ama
transtition Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #5 JSTRLX dedi: Onu tam bilemiyorum bizim 2 mizdede vardı oyun multi diye aldık değilmiş ama. Genişletmek için tıkla... Peki, sağ ol.
JSTRLX dedi: Onu tam bilemiyorum bizim 2 mizdede vardı oyun multi diye aldık değilmiş ama. Genişletmek için tıkla... Peki, sağ ol.