xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 359 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 3 Kasım 2024 #1 Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.038 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #2 Çok gitmiyor galiba YouTube'a'da gördüğüm denemelerde tokatlanıyordu. Ben seata o paraları dökmezdim. Zaten almazsın da öylesine konu açtın galiba.
Çok gitmiyor galiba YouTube'a'da gördüğüm denemelerde tokatlanıyordu. Ben seata o paraları dökmezdim. Zaten almazsın da öylesine konu açtın galiba.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 3 Kasım 2024 #3 Tipi güzel lakin fiyatını ettiğini düşünmüyorum.
jrxain Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir tabii ki de ama kriteriniz nedir? Aile arabasa mı olacak? Öyleyse aile kalabalıksa tavsiye etmiyorum. İç hacmi bana az gelmişti.
xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir tabii ki de ama kriteriniz nedir? Aile arabasa mı olacak? Öyleyse aile kalabalıksa tavsiye etmiyorum. İç hacmi bana az gelmişti.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.248 Çözümler 6 6 Kasım 2024 #5 xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alinir.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.273 Makaleler 1 6 Kasım 2024 #6 xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bana görünüşü güzel geldi donanım da fazla bilgim yok bence alınır
xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bana görünüşü güzel geldi donanım da fazla bilgim yok bence alınır
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 359 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 6 Kasım 2024 #7 jrxain dedi: Alınabilir tabii ki de ama kriteriniz nedir? Aile arabasa mı olacak? Öyleyse aile kalabalıksa tavsiye etmiyorum. İç hacmi bana az gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hacmi önemli değil, sıkıntılı olmasın yeter.
jrxain dedi: Alınabilir tabii ki de ama kriteriniz nedir? Aile arabasa mı olacak? Öyleyse aile kalabalıksa tavsiye etmiyorum. İç hacmi bana az gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hacmi önemli değil, sıkıntılı olmasın yeter.
jrxain Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #8 xyirx33 dedi: Hacmi önemli değil, sıkıntılı olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Donanımsal olarak dolu bir arabadır. Sıkıntılı bir şeyini duymadım.
xyirx33 dedi: Hacmi önemli değil, sıkıntılı olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Donanımsal olarak dolu bir arabadır. Sıkıntılı bir şeyini duymadım.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.248 Çözümler 6 8 Kasım 2024 #9 jrxain dedi: Donanımsal olarak dolu bir arabadır. Sıkıntılı bir şeyini duymadım. Genişletmek için tıkla... Yalitim diyenler cok var ama rahatsiz edici bir yalitim eksikligi oldugunu hic zannetmiyorum, genelde vw araclarina gore karsilastirinca biraz eksik diyorlardi.
jrxain dedi: Donanımsal olarak dolu bir arabadır. Sıkıntılı bir şeyini duymadım. Genişletmek için tıkla... Yalitim diyenler cok var ama rahatsiz edici bir yalitim eksikligi oldugunu hic zannetmiyorum, genelde vw araclarina gore karsilastirinca biraz eksik diyorlardi.
7 781612 Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 796 8 Kasım 2024 #10 Gayet iyi yeni teknolojik bir araba fiyat performans aracı xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla...
Gayet iyi yeni teknolojik bir araba fiyat performans aracı xyirx33 dedi: Bu araç hakkında bilgisi olan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla...