Islak kavrama DQ381 ile geliyor o yuzden genel olarak kronik bir sorunu yok onemli parcalarda. 2022'lerde alternator sorunu da yok o acidan iyi. Malzeme kalitesinden sikayet edenler mevcut. Yine TRIM sesinden sikayetci olanlar da var. Ayrica yalitimi cok iyi degil ve suspansiyonlar sert. Arac teknik olarak yerden yukseltilmis leon zaten. Kilometreye bagli degisebilir ama 1.8 milyondan fazla verilecek bir arac degil.
Sizce focus 2020 sedandan geçiş yapılır mı? Başka bir öneriniz var mı?
Ne aradığınızla alakalı açıkçası. Yerden yüksek olsun, biraz performanslı ve genç işi olsun, agresif görünsün, kronik bir sorunu olmasın diyorsanız olabilir tabii. SUV olması şart değilse performanslı, agresif görünüme sahip 1.6 PureTech 225 beygirlik 508 GT önerebilirim hem çok daha performanslı hem de yol tutuşu ve sürüş dinamikleri açısından daha iyi bir araç. İç mekan kalitesi ve yalıtımda da daha öndedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.