Cupra Formentor mu Cherry Tiggo 8 Pro Max mi?

ibrahimsttn850

Hectopat
Cupra Formentor ve Cherry Tiggo 8 Pro Max alma arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Hangisi daha sorunsuzdur?

Tiggo 8 Pro Max gayet basarili bir araba ve rakiplerine gore fiyati da cok uygun, fakat 7 kisilik sart degilse Cupra Formentor tarafindayim ben, yakit onemli ise 1.8 Hybrid Corolla Cross.
Corollanın yıllık vergisi diğerlerinden çok fazla. Ben aradaki farkı yakıt tüketimiyle kapatabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki uzun yolda standart bir araba gibi yakıyor.

Corollanın yıllık vergisi diğerlerinden çok fazla. Ben aradaki farkı yakıt tüketimiyle kapatabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki uzun yolda standart bir araba gibi yakıyor.
Evet fakat 10 sene garantisi olan, sorunsuz ve sehir ici agirlikli kullaniliyorsa ciddi yakit tasarrufu saglayan bir araba, az kullaniliyorsa veya fazla uzun yol yapiliyorsa belki avantajdan ziyade dezavantaj olabilir yakit olarak, aile araci olarak bana daha mantikli geliyor.

Ben corolla kullanıcısı olarak(cross değil) Özellikle 1.5 benzinli olanı tercih ettim. Şehir içi ortalama 6 litre (Çanakkalede yaşadığım için trafik çok olmuyor) Şehir dışı 5 litre ile geziyorum sakin kullanımda. Zaten yakıt tüketimi oldukça az. O yüzden hiç hybrid allıp daha fazla yıllık vergi ödemek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…