2022 model Cupra Formentor VZ almak istiyorum. Kilometresi 70.000 ve hata boya tramer yok. Tavsiye eder misiniz?
2022 model Cupra Formentor VZ almak istiyorum. Kilometresi 70.000 ve hata boya tramer yok. Tavsiye eder misiniz?
Hem yeni kasa hem de eski kasayı biliyorum ama 2.0 alma gibi bir derdiniz yoksa 1.5 hibrit olanlara bakın derim daha temiz ve uygun sayılırlar.
Önceki arabamda 4 çeker 2.0 bir araçtı 4 çekerden inip önden çekişli bir araca bindiğimde nasıl olur bilemiyorum.
Benim de radarımda araçlardan, hem bu hem de sıfır olarak line olanı. Ama line çok farklı motor ve aktarma olarak. (yavaş iki çeker vs.)
Benim duyduğum;
-Yalıtımın kötü olduğu ve içeri çok ses aldığı (Leon ve Formentor)
-Seat'ın marka olarak üretimi sonlandıracağı söylentisi. Bu olursa Cupra'ya ne olacak?
Motor ve sanziman cok guzel ayni kombinasyonla Golf R'i arkadasim Danimarkada'da kullaniyor ve guzel diyor. Ben duz 1.5 halini kiralik kullandim. Inanilmaz keyifli bir arac degildi ozellikle yalitimi ve malzeme kalitesini cok begenmemistim. Harici keyifli guzel bir arac gecmisi temizse alinir binilir.2022 model Cupra Formentor VZ almak istiyorum. Kilometresi 70.000 ve hata boya tramer yok. Tavsiye eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.