Cupra Formentor VZ alınır mı?

2022 model Cupra Formentor VZ almak istiyorum. Kilometresi 70.000 ve hata boya tramer yok. Tavsiye eder misiniz?

Bu canavarı Intercity İstanbul Park pistinde deneyimleme fırsatım olmuştu. SUV görünümlü yarış arabası desem yanlış olmaz.
Gündelik hayatta normal Formentor da kullanmış birisi olarak 4x4 sportif araçların hissiyatı gibisi yok. Eğer düzenli aralıklarla gazlama imkanınız varsa alınabilir.
Günlük kullanım ve sportiflik arasındaki uyum fazlasıyla iyi. Biz araca upgrade ve yazılımda yapmıştık o zaman 2 kat zevkli olmuştu.

Golf R'ın SUV hali gibi düşünebiliriz kalitesi bir golf etmez fakat sürüş zevkini fazlasıyla sunan bir model tabi ki de alınır.

Benim de radarımda araçlardan, hem bu hem de sıfır olarak line olanı. Ama line çok farklı motor ve aktarma olarak. (yavaş iki çeker vs.)

Benim duyduğum;

-yalıtımın kötü olduğu ve içeri çok ses aldığı (Leon ve Formentor)
-Seat'ın marka olarak üretimi sonlandıracağı söylentisi. Bu olursa Cupra'ya ne olacak?

Benim de radarımda araçlardan, hem bu hem de sıfır olarak line olanı. Ama line çok farklı motor ve aktarma olarak. (yavaş iki çeker vs.)

Benim duyduğum;

-Yalıtımın kötü olduğu ve içeri çok ses aldığı (Leon ve Formentor)
-Seat'ın marka olarak üretimi sonlandıracağı söylentisi. Bu olursa Cupra'ya ne olacak?

Seat zaten üretimi durdurdu. Cupra adı altında yeniden yapılandı. Eylül 2023'ten itibaren bu mantığa geçti VW.

2022 model Cupra Formentor VZ almak istiyorum. Kilometresi 70.000 ve hata boya tramer yok. Tavsiye eder misiniz?

Motor ve sanziman cok guzel ayni kombinasyonla Golf R'i arkadasim Danimarkada'da kullaniyor ve guzel diyor. Ben duz 1.5 halini kiralik kullandim. Inanilmaz keyifli bir arac degildi ozellikle yalitimi ve malzeme kalitesini cok begenmemistim. Harici keyifli guzel bir arac gecmisi temizse alinir binilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı