BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Merhaba. Cura'da 5.2.1 kullanıyorum ben dilimlemediğim halde bununla alakalı mı bilmiyorum ama dilimleyip STL yapıyor ve ben dosyayı açamıyorum yani ben dilimlemiyorum. Kendisi daha ben bir şey yapmadan STL yapıyor.
Merhaba. Cura'da 5.2.1 kullanıyorum ben dilimlemediğim halde bununla alakalı mı bilmiyorum ama dilimleyip STL yapıyor ve ben dosyayı açamıyorum yani ben dilimlemiyorum. Kendisi daha ben bir şey yapmadan STL yapıyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.011 Çözümler 47 Yer Mersin 21 Ekim 2022 #2 Dilimlenmiş hali STL olmuyor ki, GCODE oluyor.
BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 Emrecngz dedi: Dilimlenmiş hali stl olmuyor ki, gcode oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aklımda öyle kalmış kendiliğinden indirdiğim anda gcode oluyor ve curayla alakalı mı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2022
Emrecngz dedi: Dilimlenmiş hali stl olmuyor ki, gcode oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aklımda öyle kalmış kendiliğinden indirdiğim anda gcode oluyor ve curayla alakalı mı bilmiyorum.