K knox3245 Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Geçen hafta format atmama rağmen bilgisayarda arada bi mouse donması taşınabilir harddiski takınca mouse donması gibi sıkıntılar oldu ve ben de harddiskde sıkıntı olduğunu düşündüm ve program indirince hatalar olduğunu bunları nasıl çözebilirim? Hatalar şu şekilde: Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2016
Geçen hafta format atmama rağmen bilgisayarda arada bi mouse donması taşınabilir harddiski takınca mouse donması gibi sıkıntılar oldu ve ben de harddiskde sıkıntı olduğunu düşündüm ve program indirince hatalar olduğunu bunları nasıl çözebilirim? Hatalar şu şekilde:
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Haziran 2016 #2 HD Tune Pro 5.60 ile health bölümünden ve bad sector için scanner bölümünden tarama yapıp bir screen atın.
HD Tune Pro 5.60 ile health bölümünden ve bad sector için scanner bölümünden tarama yapıp bir screen atın.
K knox3245 Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #3 Tarattım
Fibonacci Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Haziran 2016 #4 Sorununuz yazılımsal kaynaklı bir hata olabilir. Bilgilerinizin yedeğini alıp format atarsanız düzelebilir.
Sorununuz yazılımsal kaynaklı bir hata olabilir. Bilgilerinizin yedeğini alıp format atarsanız düzelebilir.