Xharsix Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 İnternetten hazır bir mod paketi buldum ama 1.20 sevmediğim için 1.16. 5 yapmak istedim. Ama nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
İnternetten hazır bir mod paketi buldum ama 1.20 sevmediğim için 1.16. 5 yapmak istedim. Ama nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yapabilirim?
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 16 Şubat 2025 #2 Xharsix dedi: İnternetten hazır bir mod paketi buldum ama 1.20 sevmediğim için 1.16. 5 yapmak istedim. Ama nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İstediğin mod paketini istediğin sürüme atamıyorsunuz maalesef modlar uyumsuz olur. Ama yine de mod paketinin adını söyleyin bakayım bazı modpaketi yapan kişiler mod sayısını azaltarak önceki sürümlerede yapıyor. Artı 0 Eksi
Xharsix dedi: İnternetten hazır bir mod paketi buldum ama 1.20 sevmediğim için 1.16. 5 yapmak istedim. Ama nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İstediğin mod paketini istediğin sürüme atamıyorsunuz maalesef modlar uyumsuz olur. Ama yine de mod paketinin adını söyleyin bakayım bazı modpaketi yapan kişiler mod sayısını azaltarak önceki sürümlerede yapıyor.