Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Haziran 2023 #1 Curseforge.com'dan uygulamayı indirdim ve açmadan önce VirusTotal'da taratayım dedim. Kaspersky uygulamayı virüs olarak algıladı. Sizce bu virüs mü yoksa true-false mu? Dosya Ekleri virüs.png 87,4 KB · Görüntüleme: 329 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Curseforge.com'dan uygulamayı indirdim ve açmadan önce VirusTotal'da taratayım dedim. Kaspersky uygulamayı virüs olarak algıladı. Sizce bu virüs mü yoksa true-false mu?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 24 Haziran 2023 #2 Bu sıralar CurseForge'da java üzerinden bazı virüsler çıktı. Şu sıralarda uygulamasını kullanmanızı önermem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 24 Haziran 2023
Bu sıralar CurseForge'da java üzerinden bazı virüsler çıktı. Şu sıralarda uygulamasını kullanmanızı önermem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 24 Haziran 2023 #3 Overwolf yüzündendir. Minecraft için indirecekseniz Prism Launcher öneririm.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 Nebilm dedi: Curseforge.com'dan uygulamayı indirdim ve açmadan önce VirusTotal'da taratayım dedim. Kaspersky uygulamayı virüs olarak algıladı. Sizce bu virüs mü yoksa true-false mu? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmanızı önermem şahsen ben olsam kullanmazdım.
Nebilm dedi: Curseforge.com'dan uygulamayı indirdim ve açmadan önce VirusTotal'da taratayım dedim. Kaspersky uygulamayı virüs olarak algıladı. Sizce bu virüs mü yoksa true-false mu? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmanızı önermem şahsen ben olsam kullanmazdım.
Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Haziran 2023 #5 Tamam teşekkürler.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 24 Haziran 2023 #6 282742 dedi: Bu sıralar CurseForge'da java üzerinden bazı virüsler çıktı. Şu sıralarda uygulamasını kullanmanızı önermem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Niye beğenmediğinizi öğrenebilir miyim? Bahsettiğiniz ile VirusTotal'deki False Positive'lerin alakası yok çünkü de.
282742 dedi: Bu sıralar CurseForge'da java üzerinden bazı virüsler çıktı. Şu sıralarda uygulamasını kullanmanızı önermem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Niye beğenmediğinizi öğrenebilir miyim? Bahsettiğiniz ile VirusTotal'deki False Positive'lerin alakası yok çünkü de.
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #7 VirusTotal linkini atar mısınız?
Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Haziran 2023 #8 Sultan Süleyman dedi: VirusTotal linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Sultan Süleyman dedi: VirusTotal linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 25 Haziran 2023 #9 Nebilm dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Unpack yaptığı dosyalar temiz.
Nebilm dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Unpack yaptığı dosyalar temiz.
xKatross Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #10 ben minecraft için curse forge yüklicektim şu sandalone olanı yükledim virustotale tarattım kaspersyk virus bulmadı güvenmelimiyimdir?
ben minecraft için curse forge yüklicektim şu sandalone olanı yükledim virustotale tarattım kaspersyk virus bulmadı güvenmelimiyimdir?