CurseForge, Minecraft'a giriş yaparken hesabın tekrar girilmesini istedi

• Konuyu başlatan ege20
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 107

ege20

Decipat
Daha fazla  
Curse Forge'dan 8 tane mod kurdum, play dedim ve pembe simgeli bir Minecraft Launcher'ı açıldı bana tekrar giriş yapmamı istedi. Güvenilir mi giriş yapayım mı? Modlar da bunlar.

1758998538604.png

1758998563682.png

Prism Launcher kullan bence, daha temiz ve açık kaynak, üstüne modrinth ve CurseForge desteği de var.

Prism Launcher kullan bence, daha temiz ve açık kaynak, üstüne modrinth ve CurseForge desteği de var.
Şuan arkadaşım bekliyor da bu güvenli mi sadece onu merak ediyorum modsuz oynayacağımda sadece orjinal launcherı kullanıyorum. Başka bir launcher yükleme niyetim yok.

Şu an arkadaşım bekliyor da bu güvenli mi sadece onu merak ediyorum modsuz oynayacağımda sadece orijinal Launcher'ı kullanıyorum. Başka bir Launcher yükleme niyetim yok.

CurseForge'un uygulamasını hiç kullanmadım, dediğim Launcher'ı kullanıyorum ama o kadar kişi mod yükleyip kullandığına göre temizdir bence.

Pembe dediğiniz gri olmasın? Ben CurseForge'den pek memnun değilim. Forge kullanıp modlamayı elle yapmayı tercih ederim.

O logo Legacy Launcer'e ait. CurseForge niyeyse bazen Minecraft'ın eski başlatıcısını kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı