M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Merhaba dostlarım, CurseForge üzerinden Stardew Valley adlı oyuna mod kurmak istiyorum. Fakat CurseForge oyunu bulamıyor. Oyunu Microsoft Store üzerinden aldım. Oyunu seçeceğim fakat oyunu masaüstüne atamıyorum bir türlü. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-08 134343.png 639,9 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba dostlarım, CurseForge üzerinden Stardew Valley adlı oyuna mod kurmak istiyorum. Fakat CurseForge oyunu bulamıyor. Oyunu Microsoft Store üzerinden aldım. Oyunu seçeceğim fakat oyunu masaüstüne atamıyorum bir türlü. Ne yapabilirim?
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 8 Haziran 2024 #11 Mslc dedi: Hayır, burada da yok. Genişletmek için tıkla... Program files X86 kısmınada bakabilirsin biraz kurcala nerede olabileceğine dair. Artı 0 Eksi
Mslc dedi: Hayır, burada da yok. Genişletmek için tıkla... Program files X86 kısmınada bakabilirsin biraz kurcala nerede olabileceğine dair.
KS KS M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #12 Timim Artı 0 Eksi
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 8 Haziran 2024 #13 Mslc dedi: Timim. Genişletmek için tıkla... program Files\WindowsApps kısmında gizli dosyaları göster seçeneğinede baktınız değil mi Artı 0 Eksi
Mslc dedi: Timim. Genişletmek için tıkla... program Files\WindowsApps kısmında gizli dosyaları göster seçeneğinede baktınız değil mi
KS KS M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #14 Notixlerox dedi: program Files\WindowsApps kısmında gizli dosyaları göster seçeneğinede baktınız değil mi Genişletmek için tıkla... Hayır, hemen bakıyorum Notixlerox dedi: program Files\WindowsApps kısmında gizli dosyaları göster seçeneğinede baktınız değil mi Genişletmek için tıkla... Direkt WindowsApps yok klasör olarak Artı 0 Eksi
Notixlerox dedi: program Files\WindowsApps kısmında gizli dosyaları göster seçeneğinede baktınız değil mi Genişletmek için tıkla... Hayır, hemen bakıyorum Notixlerox dedi: program Files\WindowsApps kısmında gizli dosyaları göster seçeneğinede baktınız değil mi Genişletmek için tıkla... Direkt WindowsApps yok klasör olarak