BORDERMAN Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Curse Forge'den mod indirmek istiyorum ama virüslümü değil mi bilmiyorum bu siteden mod indirmiş olan varsa bana virüslü veya virüssüz olmadığını söyleyebilir mi?
Curse Forge'den mod indirmek istiyorum ama virüslümü değil mi bilmiyorum bu siteden mod indirmiş olan varsa bana virüslü veya virüssüz olmadığını söyleyebilir mi?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 Hayır değildir güvenli bir mod sitesi hatta uygulaması var.
BORDERMAN Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 teşekkürler
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #4 Rica ederim.
BORDERMAN Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #5 Hocam uygulamasını yükledim riskli bir virüs gösterdi Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 125,5 KB · Görüntüleme: 48
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 30 Ocak 2024 #6 BORDERMAN dedi: Hocam uygulamasını yükledim riskli bir virüs gösterdi. Genişletmek için tıkla... False-positive olabilir yine de birkaç bilgili arkadaşa sormalısın.
BORDERMAN dedi: Hocam uygulamasını yükledim riskli bir virüs gösterdi. Genişletmek için tıkla... False-positive olabilir yine de birkaç bilgili arkadaşa sormalısın.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #7 BORDERMAN dedi: Hocam uygulamasını yükledim riskli bir virüs gösterdi Genişletmek için tıkla... Rahat olabilirsin bu siteden yüklediğin sürece. https://www.curseforge.com/ bende kullanmıştım zamanında.Zaten ilk kez duyduğum bir antivirüs virüs var diyor.False positive diye düşünüyorum.
BORDERMAN dedi: Hocam uygulamasını yükledim riskli bir virüs gösterdi Genişletmek için tıkla... Rahat olabilirsin bu siteden yüklediğin sürece. https://www.curseforge.com/ bende kullanmıştım zamanında.Zaten ilk kez duyduğum bir antivirüs virüs var diyor.False positive diye düşünüyorum.