Uruma_N Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 CurseForge indireceğim emin olamadım bir taraf virüslü bir taraf virüssüz diyor. Kafam karıştı.
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Uruma_N dedi: CurseForge indireceğim emin olamadım bir taraf virüslü bir taraf virüssüz diyor. Kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Kendim 2 yıldır kullanıyorum yüzlerce mod paketi ile oynadım hiçbir problem çıkmadı. En güvenilir mod ve mod paketi programıdır benim gözümde
Uruma_N dedi: CurseForge indireceğim emin olamadım bir taraf virüslü bir taraf virüssüz diyor. Kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Kendim 2 yıldır kullanıyorum yüzlerce mod paketi ile oynadım hiçbir problem çıkmadı. En güvenilir mod ve mod paketi programıdır benim gözümde
legolaslite Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Bende kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 3 Ağustos 2024 #4 Uruma_N dedi: CurseForge indireceğim emin olamadım bir taraf virüslü bir taraf virüssüz diyor. Kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... İndirin geçin, 3 yıldır kullanıyorum bir belirti vs. olmadı.
Uruma_N dedi: CurseForge indireceğim emin olamadım bir taraf virüslü bir taraf virüssüz diyor. Kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... İndirin geçin, 3 yıldır kullanıyorum bir belirti vs. olmadı.